Arama sonuçlarınız

  1. D

    korg ritim ses balance help me ? =)

    s.a arkadaslar bir sorum vvar. Bu ritimlerin ses seviyelerini nasıl ayarlarım ? Ritim editlemeye giriyorum örnk. Drum u 100 ypmk perc i ise 80 yapıyorum snra ritimi kayıt ediyorum. Bir bakıyorum yine eskisi gibi ses seviyeleri. Bu sefer ritim menüsüne girmeden yapıyorum write current style...
  2. D

    pa900 roman styles demolar şiddetle tavsiye

    600 deki tüm ritimler sesler var. Geri kalan 100 mb da ekleme yapılmıs. Bu demodaki ritimde 600 deki ritim.
  3. D

    syn YAMAHA YETKİLİLERİ !!

    arkadas atmıyor 1000 EURO ya düştü tl degil
  4. D

    PA 80 i kim bitirecek....!

    Cevap: PA 80 i kim bitirecek....! abi saglam olur agır dersiniz hafif olur plastik dersiniz =) sizin için yeni bir fizik kuralı çıkarmak gerekir =) ali abi şu or700 ile ne alıp veremedigin var =) bir alışamadın gitti güzel alettir 700 saglamdırda bana bile dayandı =)
  5. D

    PA 80 i kim bitirecek....!

    Cevap: PA 80 i kim bitirecek....! ben 600 ü güneşin altında bile bırakmıyorum erir merir sonra kasa ararız =)
  6. D

    Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!!

    Cevap: Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!! pa600 neyinize yetmiyor. Önce elinizde olanlar donanımlara bakın. Kac kişi sample atıyor ? Atıyorsa piyasadakileri atıyor bu zaten her setin içinde var. Yeni sample atacaksa ekipman varmı ses kartı mikrafon kayıt odası gibi cogu kişi alıyor piyasa seti...
  7. D

    Korg Pa55 Tr Vs. Yamaha Or700 V2 (yorumlarınızı bekliyorum)

    Cevap: Korg Pa55 Tr Vs. Yamaha Or700 V2 (yorumlarınızı bekliyorum) pa55tr ye bulaşma. Or700 v2 plus olur. Ketron saglam alet sound iyi nevale yok.
  8. D

    pa600 Neden 2.ele düştü hemen

    Cevap: pa600 Neden 2.ele düştü hemen pa600 de güncellemeden snra sorun kalmadı. 2.ele düşebilir normal. Ve bakıyorum 1 elin 5 parmagını doldurmayacak kdr kişi ilan vermiş. 2 partide 1500 tane satıldı. 1500 taneden 3 kişinin satması normal geriye kalanlar memnun. 3 5 kişi için 2.ele düştü...
  9. D

    or 700 v2 plus'dan a 2000e geçiş...

    Cevap: or 700 v2 plus'dan a 2000e geçiş... or700 den pişmanlık duymadıysan a2000 ile dewam edebilirsin. Korgu özledim diyorsan 900 ü bekle fiyatı belli degil. Uygun olursa 800 ü es gecersin. Olmadı 800 alırsn. Ama sunu untma 800 ler patlamaya basladı ucuz fiyat diye hurdalara kacaklara yönelme.
  10. D

    PSR A300 v3 hayırlı olsun !

    Cevap: PSR A300 v3 hayırlı olsun ! yamahanın bu hareketi çok yanlıs. size namkörlük yaptılar. kendileri kaybetti yamaha türkiye piyasasında sizin sayenizde ayakta durdu. roland ile bir anlaşma deneyemezmisiniz ? roland sizinde bildiginiz üzere eskiden türkiyede kapış kapış tutulan bir aletti...
  11. D

    800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

    Cevap: 800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ? yapmadıgım şey kalmadı sonuc aynı
  12. D

    korg pa600 aldım =) bir kaç soru =)

    Cevap: korg pa600 aldım =) bir kaç soru =) bir deneyeyim sagol
  13. D

    pa600 demo

    Cevap: pa600 demo hocam sesler süper ellerine saglık seti paylasabilirmisin ?
  14. D

    korg pa600qt ilk programdaki görüşlerim

    ısınamamak degil. Alet güzel hos or700 den iyi p konuda pişmanlık yok. Bn yamahadan öncede korg kullanıyordum. Soundunu biliorm bilerek aldın sesler ve ritimler için =)
  15. D

    korg pa600qt ilk programdaki görüşlerim

    Cevap: korg pa600qt ilk programdaki görüşlerim hala 600 800 tartısması sounddu felan bn bütün markaları kullandım. Şuanda 600 kullanıyorum.sound istiyorsan ketron yamaha bu işin açıklaması budur bn korgda soundu boguk alıyorum yamahada daha temiz ve net gel gellelim konu nevale ve degişiklik...
  16. D

    800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

    Cevap: 800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ? sagol kontrast bnde or700 den geçiş yptm =) daha önceden 80 kısa süre 800 kullandım acıkcası set yapmayı ugrasmayı severim ama işte akılda şüphe kalınca sıkıntı oluyor. Ümit hocam yorum ve destegin için sagol. Usb ile orjin setini yüklüyorum...
  17. D

    800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ?

    Cevap: 800 setini 600 e okutanlar bakabilir mi ? bnde onu diyorum adamlar sorunsuz calısıyor diyor.sorunsuz demek cuk diye bütün ritimleri okur demek. 4 gündür 20 defa set yükledim sesleri ritimleri seçtim kitlerini pc de ayırdım yarın toparlamasını yapıcam 1 hfta sürer bitmesi ugrastırıcı inş...
  18. D

    Yine yeni yeniden OR700

    Cevap: Yine yeni yeniden OR700 bn aleti sattım yarım saat snra internete girdim bi bktm bu haber =) ama üzülmedim sattıgıma tus takımı ve picht bend e 1 senede alısamadm =) yamaha kullananlar için hayırlısı olsun =)
  19. D

    Pa800 Set dosyalarını PC de açma..?

    Cevap: Pa800 Set dosyalarını PC de açma..? yüklemeden önce görebilecegin program var. Pa arranger
  20. D

    Dj orhan Baterist halay video tanıtım

    Cevap: Dj orhan Baterist halay video tanıtım serkan artık yamahdan korga geçiiş yptm yamaha defteri kapandı =) dogansel mi üzerinden caldım.scaleden style yi işaretle komalar cıkar
Geri
Üst