Arama sonuçlarınız

  1. D

    cemilem pa600

    Cevap: cemilem pa600 bu uk set ise ritimler sesler hangisi yardımcı olabilirmisin bulamıyorum
  2. D

    Pa 600 Enta Omri

    Cevap: Pa 600 Enta Omri ellerine saglık diger demolarınıda dinliyorum gerçekten güzel çalıyorsun. kullandıgın sesler ve picht bend kullanımın güzel. tekrardan ellerine saglık dewamını bekliyoruz.
  3. D

    PA900 de nerede bu piano sesi..

    Cevap: PA900 de nerede bu piano sesi.. Korg Pa600 De de Aynı Şey Var. 3 4 Tane piano ama sadece efekleri degişik sound edit kısmına girince dosyaya bakınca aynı piano dosyası diger sesler içinde geçerli bu.
  4. D

    Korg Pa3x 61 Tuş Aranıyor.

    S.a İstanbul İçi Öncelikle 5500 6000 Tl Arası 2.El Temiz Satılık Korg Pa3x 61 Tuş Aranıyor. Tercihen 256 MB Olması. Satan Arkadaşlar 0545 595 77 22 Telefon Numarasından İletişme Geçebilir İyi Günler.
  5. D

    pa600 süper set

    Cevap: pa600 süper set Fatura Kesersede Birşey Değişmez Ki Zaten. Ürünü Aldıktan Sonra Fatura Olsun Olmasın İstediğini Yapabilir. Fatura Sadece Ürünü Aldıgına Dair Bir Belgedir. Sonucta Kilitsiz Bir Usb Satıcı Kilitlememiş Ve Buda Demek Oluyor Ki Paylaşıma Açık Bir Ürün. Satıcı Arkadaş Sadece...
  6. D

    matrix zurna

    Cevap: matrix zurna tuaf geliyor demolardaki gibi degil sırf tavır. tavırdan çalamıyorsun ki :D
  7. D

    Korg Pa600 Qt Yeni Roman Ritimi Test

    S.a Arkadaşlar Cubasede Yeni Bir Roman Ritimi Yazmak İçin Start Tuşuna Bastım =) İlk Defa Roman Ritimi Yazıyorum Genelde 2-4 Üzerinden Gidiyordum Kendim İçin Bir Değişiklik Yapayım Dedim. 1 Tane Varsiyonu Yazdım Demosunu Sizlerle Paylaşmak İstedim Yorumlarınızı Bekliyorum İyi Dinlemeler. Bu...
  8. D

    Korg Pa600 QT Can Sıkıntısı Çiftetelli =)

    Cevap: Korg Pa600 QT Can Sıkıntısı Çiftetelli =) yorumlar için sagolun esk 26 hocam senin çiftetelliyi dinledim güzel olmus ellerine saglık
  9. D

    Korg Pa600 QT Can Sıkıntısı Çiftetelli =)

    S.a Arkadaşlar Can Sıkıntısından Yaptıgım Bir Çiftetelli Demo =) Zippyshare.com
  10. D

    Matrıx zurna ve süprız set korg pa 600 ıcın!!!!!

    Cevap: Matrıx zurna ve süprız set korg pa 600 ıcın!!!!! zurnayı la dan calıyorum ama tuaf sırf loop sanki edi zurna gibi degil ayrı bir ayarımı var?
  11. D

    pa600Qt süper set

    Cevap: pa600Qt süper set kilitsiz usb ye para verilmez. düz mantık adam usb yi kilitlemiyorsa zten ugrasmamıştır birşeylerle sıfırdan emegi olsa kilitler verir.
  12. D

    pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum

    Cevap: pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum Ram için slota ne gerek var. muhtemelen ram board üzerine entegreli sıcak hava makinası ile sökülüyor çip şeklinde olması yüksek bir ihtimal. 2. ihtimal arka tarafında kalması ( sanmıyorum ) ekran paneli var arkada...
  13. D

    Korg Pa600 QT Yeni Ritim Test =)

    Cevap: Korg Pa600 QT Yeni Ritim Test =) açılışı halayda yapıyorum genelde :D
  14. D

    Korg Pa600 QT Yeni Ritim Test =)

    s.a arkadaslar or700 den snra ilk defa 600 qt kllavyeme cubaseden ritim yazıyorum 4 varsiyon tamam intro ataklar kaldı görüşlerinizi almak istiyorum.basslar yüksek sanırım klavyede az geliyor 5+1 de çok vuruyor :D ayar çekmek lazım :D Zippyshare.com
  15. D

    Satılık Yamaha Tyros 3 ( pa3x 61 ile takas olur )

    s.a arkadaslar yamaha tyros 3 klavyemiz satılık ve takaslıdır. Sadece Korg pa3x ile takas olur. 61 tus Ufak olanı ile. Alet gayet temizdir çalışmayan fonksiyonu yok 2 senedir çatır çatır dügün atılıyor.80 gb hdd vardır setler var. 1 gb ram var. İstanbul kücükcekmecede alet. Fiyat 5000 tl dir...
  16. D

    Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?

    Cevap: Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı? çin de üretilmeyen ürün mü kaldı ? Arabalar bile çine geçti
  17. D

    Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?

    bnde bunu anlatmaya calıstım =) duygusal yaklasım var 800 soundu hiç bitmicekmiş gibi.
  18. D

    Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?

    Cevap: Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı? pa900 daha yeni ve piyasada daha yerini almadı. 800 cıktıgındada böyledi 80 lerin fiyatları ucuktu snra 800 tahtı aldı. Şimdi kesin 800 ü tahtından indiremez diyen olacak =) 800 cıktıgındada böyle olmustu =)))
  19. D

    korg ritim ses balance help me ? =)

    Cevap: korg ritim ses balance help me ? =) alttakileri indiriyorum expressiondakileri dgl. Alttakiler ne işe yarıyor ozmn =)
  20. D

    korg ritim ses balance help me ? =)

    Cevap: korg ritim ses balance help me ? =) yaptım ama olmadı style element controlle girdim oradan volume yi indirdim write style yaptım yine olmadı. yeniden sistem yükledim belki düzelir diye olmadı yine ne gıcık bir durum ya :D
Geri
Üst