Arama sonuçlarınız

  1. D

    Rolans e a7 cikis tarihi ?

    S.a ekim ayi gibi roland turkiye ea7 icin yilbasindan snra cikacagini soylemisti cikis tarihini bilen varmi ?
  2. D

    her zaman en önde.. 1 sırada Trakya Müzik.. 14. yıl

    Cevap: her zaman en önde.. 1 sırada Trakya Müzik.. 14. yıl Aboww 4.resimde or700 icin yazdigim ritimin videosu cikmis ilk sirada =) her zaman her yerde 1.sirada djorhan =)
  3. D

    roland türkiye a-e7 hakkında açıklama bekliyoruz

    Cevap: roland türkiye a-e7 hakkında açıklama bekliyoruz Roland türkiyeye ne gerek var. bizim milletimiz hemen aletin teknik verilerine bakarak alet hakkında yorumlar karalamaya başladı bile :D teknolojide çok ilerledik çok :D illaki bir açıklama kendi müzigimizin demoları tanıtımları...
  4. D

    İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

    Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7 6 adet atak zaten fazla. ama introları 4 de çıkarmış :) gerçe introlara 4 bile fazla =)
  5. D

    roland yeni arrenger E-A7

    Cevap: roland yeni arrenger E-A7 bk 5 i bilmem ama rolandın tüm eski seri ritimlerini okuyacaktır :D g1000 deki roman ritimlerine hastayım :D
  6. D

    İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7

    Cevap: İŞTE ROLAND ın yeni klavyesi... ROLAND E-A7 klavye yıl sonunda gelecekmiş. fiyat olarak kesin birşey söyleyemiyorlar. türkiyeye gelmesi gerekiyor maliyetler vs. hesaplanacak. şimdi ne söylenirse yalan olur. ama şu şekilde hesaplarsak. bk 5'i fiyatı 2.750 tl. bk 5 bu fiyatta ise yeni...
  7. D

    roland yeni arrenger E-A7

    Cevap: roland yeni arrenger E-A7 klavyeyi üstün körü inceledim internette. roland gerekli olan herşeyi yapmış. yalnız mp3 çalma özelligi vaar sanırım bu çift yönlümü tek yönlümü onu göremedim. çift ekran olması çok iyi sesleri ayrı bir ekran ritimleri ayrı bir ekrandan yönetmek performans...
  8. D

    Psr s770 set bulunurmu ?

    Cevap: Psr s770 set bulunurmu ? yamaha nevale olarak or700 a200 a 300 a1000 modellerinde bulunur oda can başar ve salimin el atmasıyla yamaha nevaleyi gördü. eger illaki yamah diyorsan. tyros 3 ve 4 derim. ama 1 2 olmasın.
  9. D

    Roland Yeni Klavye Hakkında

    Cevap: Roland Yeni Klavye Hakkında gönül isterki roland tekrar piyasayı eline alsın. inş. jet gibi olur. sample hafıza olması pazar olarak sadece türkiye degil balkan ve arap ülkelerinide etkileyecek. ve inş. tyros gibi olmaz. usb kilitleme olayı olması şart yoksa harcanır klavye kimse...
  10. D

    Roland yeni klavye 1 eylülde çıkıyor

    Cevap: Roland yeni klavye 1 eylülde çıkıyor baya yazılmış çizilmiş inş. bekledigimize deger. bk 5 gibi bir alet sunmasında önümüze. devlet sırrı gibi saklanıyor özellikleri :)
  11. D

    Kolay Olmayacak..

    Cevap: Kolay Olmayacak.. 52 ile 54 sn arası öyle bir söylemişki sesini yükseltmiş sanki bize birşeyler anlatmaya çalısıyor =) işin şakası gerçekten sesi güzel. batuh akorları gerçekten saglam basmışsın. benim sormak istedigim bu kayıtları hangi ses kartı ile yapıyorsunuz ? bende ses kartı...
  12. D

    Korg Pa600 Qt Aranıyor ( Sadece İstanbuldan )

    s.a arkadaşlar 2600 tl param var. temiz korg pa 600 qt arıyorum. 2800 3000 tl fiyat isteyenler bana ulaşmasın. sıfır 3100 lira zaten.istanbul içi elden teslim alırım. mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz hergün sitedeyim.
  13. D

    Dante TR genel tanıtım (Ramazan Kaynak)

    Cevap: Dante TR genel tanıtım (Ramazan Kaynak) 1 gb kapalı hafızasımı var dogrumu anladm. Yani türk sesleri ve kitleri 1 gb tutuyor ?
  14. D

    600 QT Ankara Ritim Denemem

    S.a Arkadaşlar Cubase Üzerinden korg pa600 e ritim yazmaya çalıştım ritim daha bitmedi ama sizinle paylaşmak istedim. Zippyshare.com
  15. D

    Ramazan Kaynak Medeli Dante TR Damat Halayı

    Cevap: Ramazan Kaynak Medeli Dante TR Damat Halayı ritim tam rumeli ritimi altyapılar çuk diye oturmuş :)
  16. D

    Breath Controller Hakkında Bilgi ?

    Arkadaşlar Bu Aralar Breath Controller Düşünüyorumda. Acaba Kullanımı Zor Mu ? Breath Controller İçin Hangi Markayı Düşünürsünüz Yamahanın Pahalı Başka Önerebileceginiz Markalar Varmı Ve En Uygunu Ne Kadar ?
  17. D

    Maacun çok fenaa

    Cevap: Maacun çok fenaa O zaman breath controller almaktan vazcaydım =)
  18. D

    Maacun çok fenaa

    Cevap: Maacun çok fenaa walla dinledim bana keman gibi gelmiyor eger kemansa org gibi yapmıs breath controll kullanılmış gibi. büyük ihtimal org bence
  19. D

    Sıfır Pa600qt mi 2. el pa800 mü ?

    Cevap: Sıfır Pa600qt mi 2. el pa800 mü ? 600 qt soundu 800 daha net çıkıyor bu dügünde tesisatta denenmiştir. arada teknoloji farkı var. tabi kimine 800 soundu daha iyi gelebilir. bu benim nacizane görüşümdür. 800 temiz bulmak zor. sistem yavaş 600 e göre. sıfır sıfırdır diyerek 600 derim.
  20. D

    or700 ekran sorunu

    Cevap: or700 ekran sorunu yamahanın anakartları çok hassas elinizdeki statik elektrigi alınca kısa devre yapıp anakartı yakabiliyorsunuz bilginize.
Geri
Üst