Arama sonuçlarınız

  1. D

    Roland E-A7 VS Yamaha A3000

    Cevap: Roland E-A7 VS Yamaha A3000 bugün arkadaşla roland ea7 ve yamaha a3000 denedik. roland ea7 tam set bitmemiş sound olarak güzel ama ekran kalitesi vasat. çizgi çizgi hep görüntü. üzerindeki set bitmiş olmadıgından dolayı pek birşey anlamadık ama bitmiş kadarı ile içinde ele alınacak bir...
  2. D

    Roland E-A7 VS Yamaha A3000

    Cevap: Roland E-A7 VS Yamaha A3000 Ayrica sound konusundan roland yamaha ketron tartisilamaz hepsi guzel korg haric :)
  3. D

    Roland E-A7 VS Yamaha A3000

    Cevap: Roland E-A7 VS Yamaha A3000 Teknik verilere gore konusursak a3000 biraz daha agir basiyor ozellikle hafiza konusunda 2 kat daha fazla. Ekran goreceli bisey kimi cift ekran olmasindan memnun kalabilir sahnede pratiklik konusunda.ekranin kalitesini pek onemsemeyebilir ama hafizayi...
  4. D

    Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ?

    Cevap: Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ? peki alet hakkında 2 şey soracam. 1. çift mp3 çalıyormu ? özelliklerine baktıgıma göre çalmıyor ama emin degilim. 2. sample atım muhabbeti nasıl olacak ? direk wav mı okuyor öyle ise wav dosyaları baya bir yüksek boyut tutuyor klavye...
  5. D

    Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ?

    Cevap: Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ? Acelesinden degil. Aciklama o sekildeydi ondan bahsediyorm.
  6. D

    Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ?

    Cevap: Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ? Eee bunlar aylar once demedimi mayis gibi satisa baslanacak ve set bitmis olacak hatta demolarida olacak.emo setle beraber gelecek diye.
  7. D

    Roland Ea7 Yapılan Set Demoları Bunlar Olabilirmi ?

    s.a arkadaşlar bugun roland ea7 nin satışı başlayacakmış sitesinde öyle yazıyor. demo bölümünde ea7 için demoları gördüm yalnız ea7 / bk5 or yazıyor acaba bk 5 setinimi uyarladılar ea7ye yani emonun yeni yaptıgı set degil sanırım bunlar ? Roland Türkiye- E-A7
  8. D

    Korg Pa600 Live Halay Test :)

    s.a arkadaşlar hayatım boyunca 2 defa ritim yazdım orda yamaha or700 v2 plus'A idi :) bu sefer korg pa600 e deneyeyim dedim sadece bateri olarak istedim perkisyon yok ritim daha bitmedi bir sürü ayar yapmak lazım. cubase üzerinden yazıyorum sıkıntılar oluyor bu kısa bir deneme sürüşü :) kayıtı...
  9. D

    Sn Roland Türkiye Açıklama Yaparmısınız..

    Cevap: Roland Türkiye Açıklama Yap!!! Herkez bisey diyor kimi magzada var 1 hafta 10 gun snra satis yapilcak diyor kimi mayis roland turkiye 2 cumle kurmaya useniyor. Bu kadar konu yoruma bir cevap vermesi lazim rolanda olan ilginin farkinda degiller sanirim.
  10. D

    Juzi Sound Bilgisi Olan Bakabilir mi?

    Cevap: Juzi Sound Bilgisi Olan Bakabilir mi? bilgisi olan yokmu arkadaşlar
  11. D

    Juzi Sound Bilgisi Olan Bakabilir mi?

    s.a arkadaşlar yakın zamanda juzi sound aldık. alet biraz karışık. daha dogrusu juzisound sampler manager biraz karışık. sample atma olayını çözdükde. awave studiodaki gibi sesi çekmeyi bulamadık. sesi çekmekten kastım şu. örnek. edi zurnanın la sesini la diyeze koydugumuzda sesi la diyez olarak...
  12. D

    ROLAND EA 7 sample oluşturma

    Cevap: ROLAND EA 7 sample oluşturma arkadaşlar a3000 ile roland e a7 karşılaştırıması için çok erken. a3000 türkiye gelmiş görülmüş az cok tanıtım yapılmış bir alet. roland ise sadece teknik özellikler ve resmi var birde batı demoları. nasıl bir karşılastırma olabilir ki ? pa600 çıkacagı...
  13. D

    Ritim nasıl yazılır

    Cevap: Ritim nasıl yazılır Ritimi yazmak ayri bir konu esas mesele mix balance ayarlari ritimi yaziyorm altyapilarda tamam ama ritim soluk sesi sona cekiyorm dolgunluk yok. Iste burdea isin puf noktasini mix balance vs. Seyleri anlatan bir bilgi yok.
  14. D

    Juzi sound Araniyor !

    Cevap: Juzi sound Araniyor ! Tesekkiurler. Satiyorum bolumu daha aktif diye bilerek buraya actim ariyorumda pek bakan yok =)
  15. D

    Juzi sound Araniyor !

    Cevap: Juzi sound Araniyor ! Tamam satmayi dusunursen konuya yazarsin veya tel ile ararsan gorusuruz
  16. D

    Juzi sound Araniyor !

    Cevap: Juzi sound Araniyor ! güncel ilan arkadaşlar
  17. D

    Juzi sound Araniyor !

    Cevap: Juzi sound Araniyor ! Baktm klavye istemiyorz zaten klavye bol bizde dukkaniz alip satmak icin degil kullanmak icin alicaz.fiyat yuksek. 1300 liraya vardi satildi beklemedeyiz simdilik
  18. D

    Juzi sound Araniyor !

    S.a arkadaslar elinde 2.el temiz juzisoundu olan varsa iletisime gecebilir mi ? +90 545 595 7722
  19. D

    Roland BK-5 'e Cubase'de ritim yazmak...

    Cevap: Roland BK-5 'e Cubase'de ritim yazmak... cubasede ritim yazmak güzel or700 e 1 tane yazmıştım. şimdi korg pa 600 de deniyorum. ama işin püf noktası var orayı ögrenmek lazım. yoksa ritimler kalas gibi geliyor. ayrıca cubasede efek veremiyorsun midi formatından style dosyasına çevirdikten...
  20. D

    Rolans e a7 cikis tarihi ?

    Cevap: Rolans e a7 cikis tarihi ? Nisan mayis uzun bir sure cok fazla bekletilmemesi gerekir diger markalar coktan atak yapti.yurtdisi fiyati 1385 dolar felanmis. Ozmn bu klavyede hafiza arttirilirsa trde daha fazla fiyat cikacak.tyros fiyatlarina gelirse satilirda sirkulasyon az olur.
Geri
Üst