Arama sonuçlarınız

  1. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 önemli degil =)
  2. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 hocam 1. olarak pa900 o.s dosyasını 600 e istesende yükleyemezsin alet yüklemeden önce hata veriyor bu dosya buna ait degil diye. muhtemelen videoda pkg dosyalarını programla açıp degişiklik yapıpı dosyayı 600 olarak okutmus ama 900 o.s dosyasını o şekildede...
  3. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 omur arkadasımızda varmış. önce bir adminle iletişime geç istersen. paylaşma sıkıntı olmazsa paylaş.
  4. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 Dosyayi paylasma gibi bir imkanim yok.dosya bende degil sadace klavyeye yukledi arkadas paylascagini sanmiyorum.
  5. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 Alet set icinde sample aliyordu. Disaridan wav veya kmp olarak atamiyordn ornek bir ses cektin 600 e direk atamazdn anca 800 900 gibi alete atip set haline getirip setin icinden sound bolumunden alican fark bu
  6. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 Alet zaten vardi arkadas bulmus artik ucretlimi ucretsizmi bilemem. Bana yukledi hic bir sikinti olmadi donma kilitlenme vs. Internette farkli kisiler tarafindan satiliyor. Aletin sample bolumu 900 ile ayni. Dun bir video cektim...
  7. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 Klavye zaten orjinaldede ingilizce
  8. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 yazdıgını anlamadım
  9. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 bu sitede eskiyim tanıyanlarda beni bilir bende herhangi dalavere iş olmaz. resimlerde ekrana bak sampling menüsü varmı yok mu ? özellikle orgun üzerinde 600 yazısınıda cektim. arkadaşım dosyayı yükledi. yurtdısında var pa600 v2 o.s diye youtubede videolar var...
  10. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Cevap: Satılık Korg Pa 600 QT V2 V2 o.s dosyasi ile okuyor resimlere bak sampling bolumu var
  11. D

    Satılık Korg Pa 600 QT V2

    Alet a3000 ile takad yapilmistir. Konu silinebilir.
  12. D

    pa800 mü a3000 mi ? Önerilerinizi Bekliyorum. Lütfen !!

    Cevap: pa800 mü a3000 mi ? Önerilerinizi Bekliyorum. Lütfen !! Valla ayni setleri kullaniyoruz bana bir fark gelmedi tabi bu goreceli bisey insanlari yanlis yonlendirmis olmayayom dinleyip almak en mantiklisi
  13. D

    pa800 mü a3000 mi ? Önerilerinizi Bekliyorum. Lütfen !!

    Cevap: pa800 mü a3000 mi ? Önerilerinizi Bekliyorum. Lütfen !! maddi durumu düzeltirsem 600 ü satıp a3000 alıcam süper bir alet. sound çok çok temiz şuanda set sıkıntısı var çalışmalar var bitsin alet oturacak yerine. 512 hafıza kullanıcaya açık. üzerindeki hoporlorleri süper ötesi yapmıslar...
  14. D

    Yamaha A3000 Karma Pack Demo Güzel Olmuş :)

    Cevap: Yamaha A3000 Karma Pack Demo Güzel Olmuş :) Set bana ait degil toplama olsa dahi sound guzel geliyor. Onemli olan bu aslinda =)
  15. D

    Yamaha A3000 Karma Pack Demo Güzel Olmuş :)

    Çok Hoşuma Gitti Ritimler Özellikle 2-4 ritiminin ilk saniyelerindeki https://www.youtube.com/watch?v=i2rBDBn4dlM https://www.youtube.com/watch?v=S-cH4oc3OJM https://www.youtube.com/watch?v=0bAJXGVnrf8 https://www.youtube.com/watch?v=fiFd4RWaFfk https://www.youtube.com/watch?v=DBkqXryNOJs...
  16. D

    Batuh ı expansıon pack (yamaha)

    Cevap: Batuh ı expansıon pack (yamaha) keman fena degilde. çok soft olmus vahde dolgun dolgun gelmiyor. darbuka tef felan zayıf
  17. D

    Kim demiş Yamaha ile Roman düğünü çalınmaz diye?..

    Cevap: Kim demiş Yamaha ile Roman düğünü çalınmaz diye?.. Yok aga kafaya koydum arabadaki anfiyi satip 600 u satip a3000 alicam =) or700 den snra sarmadi 600 =) gecen denedm aleti uzerinde set yoktu batilari birde icindeki fbrika turk ritimleri soundu ozellikle baterileri real drun felan acayip...
  18. D

    Korg pa600 mu roland ea7 mi

    Cevap: Korg pa600 mu roland ea7 mi Omer faruk sen anladigim kadari ile amatorsun eger oyleyse yamaha rolanda girme orglar hakkinda cok bilgin yoksa bu aletleti isleyemeyeceksin. Onun icin korgda kendini gelistireceksin daha sonra yamaha veya rolanda gececeksin.yamaha gercekten bilgi gerektiren...
  19. D

    Roland Türkiye'nin e-a7 için paylaştığı ritim ses paketi

    Cevap: Roland Türkiye'nin e-a7 için paylaştığı ritim ses paketi Arkadaslar duydugum kadari ile dogdu klavye uzerinde acele ile yazmis.cubasede yazamamis pc de problem oldugundan dolayi. Vahde rb guzel ama =)
  20. D

    YAMAHA PSR A3000 Tuş Takımı Hk.

    Cevap: YAMAHA PSR A3000 Tuş Takımı Hk. Dun a3000 denedm ritim konusunda bence asmislar. Real kit super olmus.yeni bateriler cok gercekci ve derinlik hissi var bnce. Drum kitlere hasta oldm. Bu alet is yapar. Tus takimina yapacak bisey yok. Her aletin eksisi var. Ritimler yumusak geliyor bnce bu...
Geri
Üst