Arama sonuçlarınız

  1. D

    Satılık Yamaha Or700 V2 Plus ( 1800 TL )

    Cevap: Satılık Yamaha Or700 V2 Plus ( 1800 TL ) ilan güncel
  2. D

    Satılık Yamaha Or700 V2 Plus ( 1800 TL )

    Satılık Yamaha Or700 V2 Plus Sadece Korg Pa80 ile Takas Olur - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 119386784 DETAYLAR ÜSTTEKİ LİNKTEDİR.
  3. D

    or700 plus için ....

    Cevap: or700 plus için .... konu için teşekkürler. elimden geldigince vakit oldukta ritimde yazıom sesde editliyorum.
  4. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013 yorumlar için teşekkürler.
  5. D

    OR700 anket !

    Cevap: OR700 anket ! emreyusuf aletin v2 plus olmasa bnm yazdıgım ritim ve regleri saglıklı kullanamazdn. Bu arada bnde v2plus kullanıyorum. Cubaseden ritim yazma olayı yamahada çok iyi =) bu arada or700 de ekran problemi yaşadm sadece onuda dtlde yaptırdm. 2 gün ekranın flarosanı 10 15 sn snra...
  6. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013 sadece 1 tane yükleyebilirsin. zaten başka yüklersen üzerindeki gider yükledigin gelir.
  7. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013 Arkadaslar dosyayı tekrar indirin içerigi degiştirdim. Keman sesinin efekti kayıtlı degildi ilk verdigim eff de sorun düzelicek.
  8. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013 şuanda telden giriyorum pcden girince anlatıcam orgdanda bakmam lazım
  9. D

    ANA Sayfa İçin KÖPRÜ atanabilir.

    Cevap: ANA Sayfa İçin KÖPRÜ atanabilir. kimseye iş ögrettigim yok.nereden baksanız diger sitelerin kullandıgı serverları kullanın bu bir defaya mahsus birşey dgl daha öncednde sorunlar oldu hatta bn dahil üyelikleri silinen oldu. Ozmnda server dan dolayı sorun çıktı. Bnm dmk istedigim daha...
  10. D

    Yamaha Or700 V2 Plus Taxim Reg 2013

    Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Or700'e Bir Takım Lead Sesler Yazdım. Bunu Sizlerle Paylaşmak İstedim. Öncelikle İçinden Çıkan '' [OrHaN] Effect 2013.eff '' Dosyasını Klavyenize Yükleyin. Aksi Takdirde Efekler Ayarladıgım Gibi Çıkmayacak. Yüklemesini Bilmeyenler İçin Anlatıyorum. 1) Orgunuzun...
  11. D

    ANA Sayfa İçin KÖPRÜ atanabilir.

    Cevap: ANA Sayfa İçin KÖPRÜ atanabilir. hocam site eskisinden berbat oldu. server degişiyor site kapanıyor baglanmıyor. paylaşıtıgımız şeyler gidiyor. nasıl iş yapıyorlar anlamadım bunun veritabanı yedeklenmiyormu. bnde server taşıyorum ama yedeklerle birlikte. okadar yazı yazıyor link atıyoruz...
  12. D

    Moğollar&Cahit Berkay - Sihirli Ay - Demo

    Moğollardan Bu Parçayı Çok Seviyorum. Cubasede Kanal Kaydı Yapayayım Dedim. Uzun Zamandır Demo Yapmıyordum. İyi Dinlemeler :) Zippyshare.com
  13. D

    pa 600 pop tanıtım

    Cevap: pa 600 pop tanıtım link nerede ?
  14. D

    afyon yerel tv müzik hatası

    Cevap: afyon yerel tv müzik hatası bir tek dilegim var sus yeter =)
  15. D

    Pa 600 soru ?

    Cevap: Pa 600 soru ? bildigim kadarı ile 1 gb hafızavar korg pa600 de zaten set midi mp3 vb. verileri ssd hdd nin içine atabiliyorsun.
  16. D

    Pa600 2/4 deneme

    Cevap: Pa600 2/4 deneme demoyu dinledim. i serisi kitleri çok andırıyor. ama andırıyorum. i serisi kiti demiyorum. o tadı veriyor alet.ellerine saglık.
  17. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. tamam teşekkürler.
  18. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. voice set den bahsediyoruz degil mi mixing console tarafından verilen efekler degil
  19. D

    Satılık YamahaOr700 V2 Plus ( İstanbul )

    Cevap: Satılık YamahaOr700 V2 Plus ( İstanbul ) ilan güncel.
  20. D

    Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

    Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim. yani reverb ve chorus kısmını delay veya farklı bir efekle degiştirebiliyoruz or700 deki gibi sabit kalmıyor dogrumu ?
Geri
Üst