VUR VUR Söz müzik Bana ait 9/8 tir Erol Koşar ve Babası(merhum) çalıp seslendirmişti. (1999 Yılında)

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 92

İyiki Doğdunuz :)

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik

VUR VUR Söz müzik Bana ait 9/8 tir Erol Koşar ve Babası(merhum) çalıp seslendirmişti. Yapay zeka müzikle yeniden yaptım umarım beğenirsiniz ben çok beğendim. 2 haftadır bununla uğraşıyorum emeğe saygı gösterin.. Çalıp söylerdim Düğünlerde favori :) Pop olarak yapmıştım ama 9/8 orjinali bu.

Trakyamuzik.net üyelerimiz Düğünlerde çalarsanız memnun olurum saygılar..

Ekli dosyalar

• Vur vur(Add Vocal).zip
    3.7 MB · Görünümler: 6
Son düzenleme:
Timur ustam bir kelimeyle harika sözleriyle beraber cok güzel ritime uymus bunu programda calsak inan herhalde bizde calarken oynariz :) ben cok begendim begenmemin sebebi sadece güzel olmasi degil herhangi bir programda cok ise yarayacagini düsünyorum emegine saglik vefat edenimizede Allahtan rahmet dilerim

Son düzenleme:
Timur ustam bir kelimeyle harika sözleriyle beraber cok güzel ritime uymus bunu programda calsak inan herhalde bizde calarken oynariz :) ben cok begendim begenmemin sebebi sadece güzel olmasi degil herhangi bir programda cok ise yarayacagini düsünyorum emegine saglik vefat edenimizede Allahtan rahmet dilerim
Teşekkürler E ertan1970 usta :) bunuda mp3 atarım birazdan. Bol bol instagram ve Facebook paylaşalım düğünlerde çalmak için ideal. Trakyamuzik.net üyelerimiz Düğünlerde çalarsanız memnun olurum saygılar..

Son düzenleme:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri