tyros2 demo

İyiki Doğdunuz :)

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar gece yarisi alet uzerinde yapdigim bir demo kisa oldu ama bakdim korg demolari baya cogaldi e birazda tyroslar ciksin piyasaya isdedim hata olabilir simdiden ozur iyi dinlemeler Zippyshare.com - TYROS.2O12.mp3

Cevap: tyros2 demo

ilk kara haber benden gelsin ya sesleri hic kontrol etmeden attiydim biraz sesler bozuk cikmis

Burhan Abi eline saglik

tesekkurler burhan abi ellerine saglik guzel olmus amma dedigin gibi ses bozuk o nasil oldu sen sesi baska bir programlami cekiyosun?

bu arada dun cok tesekkur ettim herhalde tesekkur butonum kaybolmus:D

yok kadir orgun uzerinde yapiyorum kaydi wave caldirdigin yerde yapiyor kaydi bi ara anlatirim isdrdsen ama temiz olmadi nedenini bulamadim

yok kadir orgun uzerinde yapiyorum kaydi wave caldirdigin yerde yapiyor kaydi bi ara anlatirim isdrdsen ama temiz olmadi nedenini bulamadim

onu biliyorum burhan abi bende oyle yapiyorum.senin sorunu anladim galiba
o zaman sen converte yaparken yanlislik yaptin cunku mb si cok dusuk.

onuda dusundum convertde 44100 16 bit demi durmasi lazim xavede oyleya

evet o wave yaparken amma sen mp3 yaparken yanlislik yapmissin mp3 yaparken sadece normal mp3 e bas yeterli bence sayilarin oyle olmasina gerek yok sen bence mp3 degilde yanlislikla baska bir formata bastin.

yok sade mp3 olarak yapdim dedigin gibi
sesleride fazla acmadimkayitda ama

elinde wave dosyasi varmi eger varsa ses duzgunse o dosyayi yukle zipshare ye sonra link i duzeltirsin o dosyayida ben alayim mp3 yapip yukleyim bakalim ne olcak vaktin varsa tabii ha birde hangi converte programini kullaniyon sen?