Ritim yardım ustadlar

İyiki Doğdunuz :)

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
selam herkeze ustadlar ben trakya bölgesinde yasıyorum yamaha a1000 tr var bana ritim lazım cok onemli burda kasap huzurum kalmadi ile baslar ormancı ile devam eder sonra 2.4 halaya dogru ilerler sizden ricam ormacı ve huzurum kalmadi ritimi ile 2.4 birlestirecek ustad varsa bunu bana yaparsa cok sevinirim tek ritim main de işi bitirecek yavastan hizliya dogru bilmem anlatabildimmi simdiden tskler

Cevap: Ritim yardım ustadlar

kardeşim bende trakyalıyım inşaallah sana yardım edecek birisini bulursun ....

ustad cok ama buranın kasabına cok insanın aklı almıyor desem dogrudur :) ama burda böyle insallah bu ritmi yapan ustad cıkar

aynen kardeşim ...

yokmu bu ritmi hazırlayacak ustad sitede

kardeş ben hazırlayım ilk iki varyasyonu huzurum kalmadı ile ormancı yapayım sonrası ikidört ile ayarlanır ama nasıl göndereceğimi düşünüyorum napar eder gönderirim ama disketli bilgisayar bulursak iyi olacak biliyorsunuz yok artık saygılar... danışmak için : 05444024190 dan arayın

hocam ekte yolladım ritimi, winrar içinde çıkar diskete at kullan. bu yolladığım ritimle trakyada halayı her türlü götürürsün, ben de edirneliyim, a1000 varken bu ritimi kullanıyordum, vuruşları çok güzeldir sen de kullan

Ekli dosyalar

• 2-4Halay.s981.rar
    5.9 KB · Görünümler: 274

teşekkürler emşerim yeğenim..

kardeş ben hazırlayım ilk iki varyasyonu huzurum kalmadı ile ormancı yapayım sonrası ikidört ile ayarlanır ama nasıl göndereceğimi düşünüyorum napar eder gönderirim ama disketli bilgisayar bulursak iyi olacak biliyorsunuz yok artık saygılar... danışmak için : 05444024190 dan arayın

vallahi cok mahmule gecerdi ustadım evet disket sorunu var ama eski bilgisayarlarda flopi var insallah bulurda bana ulastırırsın simdiden tskler tam istedim ritim olacak sagol simdiden

hocam ekte yolladım ritimi, winrar içinde çıkar diskete at kullan. bu yolladığım ritimle trakyada halayı her türlü götürürsün, ben de edirneliyim, a1000 varken bu ritimi kullanıyordum, vuruşları çok güzeldir sen de kullan

ustadım konuya duyarlı oldugun icin cok sagol guzel ritim ama benim dedigim MAİN de ilk 2 si huzurum kalmadı ve ormancı diger ikisi 2.4 olacak sekilde istemistim yinede sagol emegin icin