Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Sevgili Mustafa tamda konunun üzerine bastın. Belki biraz uzun olacak ama sabrın var ise oku. Ben 20 senedir Ritim yazar sample yaparım piyasada bulunan bir çok sette ücretli ücretsiz katkım vardır. Hiç bir zaman karşılık beklemedim teşekkür haricinde. Kubilay müziği bilirmisin bilmem istanbulda. Çok değerli bir abimdir Kubilay. Onun ricası üzerine Ayhan topunun baju star setinin Almanya satıcısı oldum cebime bir kuruş koymadan satılan setin parasını Ayhan bey e yolladım yetmedi hastahane de olduğu dönem 2 ay dan fazla bir zaman güncellemelerini yaptım gerek ritim gerek ses. Ve bir anda adam ortadan kayboldu seti sattığım kişilerle muhatap ben kaldım adamlar yarı yolda kalmış oldu. Bizler de yani bu konuda ona destek olup kullanıcılar ile muhattap kalmak zorunda olanlar kendi yeğeni dahil setin açık halini internetten paylaştık. Ortalarda olmayan adam bir anda sahte mahkeme evrakları ile ortaya çıkıp bizi mahkemeye verdiğini iddia etti neler oldu neler. Yaklaşık 5 senedir hem sosyal medya dan hemde bu ortamlardan elimi ayağımı çekip kabuğuna kapandım Ne kadar hayasız ve kendini düşünen bir piyasa bu diye lanet ettim. Hiç bir çıkar beklemeden Doruk usb için de aynısını yaptım Ancak sevgili Ahmet sert düzgün bir insan her zaman kapım açık ne istese yaparım. Bu geçen 5 sene içerisinde bambaşka bir proje canlandı gözümde insanlara yani yapılan seti satın alan insanlara gerçekten istediklerini vermek gibi. Bekleyin mayıs ayı sonuna yetiştirmeye çalışıyorum bitiiginde herkes memnun kalacak eminim buna. Saygılarımla Orçun Ceylan. MW usb set