Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
ben özellıkle sound ve performance aradıgım ıcın kendıme taban bır set sectim seslerı tamamen sıldırttım kendı zevkıme gore ses derlıyorum .mesela banlakarda bır sayfada akordıon tam 8 adet 8 adet trombon 8 adet sax ve her bırı neredeyse aynı bu olay kesınlıkle hosuma gıtmıyor ..turk enstruman seslerını kendı zevkıme gore edıtleyıp sadece bır adet olmak uzere dızmeye calısıyorum kalıtelı samplelerden olusan bir set olmak kaydı şartıyla bır ses lıstesı cıkardım .sade elektro .lezlı elektro .klarnet ( ce usb ).ud .mey .duduk .balaban.sipsi.macun trombon.dugun sax..halay zurna. ve 8 adet bırbırıne benzemeyen amza lead sesler ..bu 19 adet ses bu cıhaza cuk dıye oturur .cosmıc sweep gıbı hıcbır ıse yaramayan tuhaf sınır bozucu sesler den once yuzlerce vardı hepsını sıldım ve son olarak sıfırdan rıtm yazma alıstırmalarına gırdım .vıdeolardakı begendıgım rıtmlerden esınlenıp dogaclama katarak rıtmler yazmaya çalısıyorum .suan ıstedıgım gıbı olmasada ılerıde olacagından emınım .nedenıne gelınce ....bır yıldır set uzerıne set arayısındaydım .usb satıslarına baktım oylebı tanıtımı varkı sanırsınız org kanatlanıp ucacak ....pıyasadakı rıtmler ıcerısınde oyle rıtmler varkı usb rtımlerle kıyasladım sound kalıtesı bazen usblerden bıle ıyı ..1500 tl gıbı bır fıat verıp halen arayıs ıcerısınde olanları gordum ..ve set satısı yapan bazı kısılerın gereksız polemıklere gırdıgını de gordum ..yardım portallarında paralı set satıslarını gordum ...oyle bır aht ettım kı surune surunede olsa ben bu yolda mesafe kat ederım dedım ...işin özü guncel setler usb tarzında ve gene guncel cıhazlarda yogunlastı ..pa800 kapasıtesının harıkulade olmasına karsın segment dusurdu ..elımde olan setlerı hep paylastım genede paylasırım elıme gectıkçe ..kendı adıma set aramayı tamamen bıraktım ...paylasım portallarında ıkı adet ses aradım .sadece ıkı tane bende var dıyen bır zaat ses başına 150 tl para ıstedı ..orgla tanışmam o benden para ısteyen zaatın dogum tarıhıyle aynı seneye tekabul edıyor ..bunun gıbı sanatsal ahlaksızlıklar benı zamanla bu işin ustadı yapacak ..