Cok uzgunum

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
ONCELIKLE MERHABALAR ALI KARDESIMIN ISTEGI UZERINE BU KONUYU ACIYORUM BUGUN SAAT 15.30 SIRALARINDA ISTANBUL MALTEPE BANKALAR CADESINDE ALI VE 2 ARKADASI DOLASIRKEN 1HADISE GERCEKLESIYO VE POLIS TARAFINDAN TUTUKLANIYO VE EMNIYETE GOTURULUYO KARSI TARAFIN SIKAYETCI OLMASI SEBEIYLE NE YAZIKKI MAHKEMEYE SEVKEDILDI YUZ KIZARTICI BI SUCLANIYO CUMA GUNU MAHKEMEYE CIKICAK SUCSSUZLUGU IsPATLANAMAZSA 8YIL 6AY HAPIS CEZASI ALICAK YUZ KIZARTICI bIR SUCLA SUCLANDIGI ICIN YAZMIYORUM TEK ŞAHİDİMİZ YÜcE ALLAH 3TANE MOBESA KAMERASI VAR DUALARINIZI BEKLIYORUZ

Cevap: Cok uzgunum

Sucu Gunahi Yoksa Allah yardimcisidir merak etme
insallah Hak yerini bulur...

Allah yardımcısı olsun kardeşimizin. Ne saçma Suçsuzluğu ispatlanmzsa hapse Suçluluğu ispatlanmayan birinin suçlu olduğunu nerden biliyolarda hapse atıyolarki arkadaş? Ne biliyolar karşıdakinin yalan sölemediğini?

Yeni kanunlar boyle demekki bekleyip görücez suçsuz olduğu ispatlansın vay haline şikayetçi olan şansın toplum önünde küçük düşürme şahsa hakaret yüz kızartıcı suçla suçlama iftira biz dava açıcaz ozaman

Geçmiş olsun inşallah suçsuzluğunu ispatlayabilir Allah yardım etsin

Çok geçmiş olsun. Umarım sonu iyi biter. Gerçi hukuk' a da pek güven kalmadı ama... Allah yardımcınız olsun.

Çok Uzuldum Şimdi Ya Ali Çok Sevdiğim Kıymetli durust saygılı kardeşimizdi inşallah haklanır Allah Yardımcısı Olsun Bizi Haberdar Edin

Allah doğrunun doğruluğun yanındadır ve beraberdir. Geçmiş olsun Saygılarımla,

geçmiş olsun arkadaş,inşallah hak adalet yerini bulur..eğer haksız yere suçlandıysa oda sonuna kadar hakkını arasın..iftira kötü bir durum.

frden slmlar allah yardimciniz olsun hersey kader isi

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri