Aradigim g600 ritmini sonunda buldum ama gw8...

• Konbuyu başlatan edirneli
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

İyiki Doğdunuz :)

edirneli

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland G-600&Roland GW-8
G-600 ritmini GW-8 icin donusturme yardim

Merhaba arkadaslar daha once bir konu acmistim bu demodaki g600 ritmi elinde olan varmi diye ben o ritmi buldum sitedede paylasacam diger konuda kapatilabilir... Ama bu ritmi gw8 yukledim adr 1 degistirdim oryantal 4 kit yaptim 1. Ve 2. Varyasyom normal ama diger varyasyonlar duzgun calmiyor. bunu nasil halledebilirim veya halledebilecek biri varsa lutfen yardim etsin ona ritmi gonderebilirim Tesekkur ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Aradigim g600 ritmini sonunda buldum ama gw8...

Konu güncel..

Cevap: Aradigim g600 ritmini sonunda buldum ama gw8...

rica etsem g600 ritmini paylaşırmısınız bana da lazım bu arada style works programında ritimleri conver edebilir atakları üzerinde oynayarak düzeltebilirisiniz kolay gelsın.

Cevap: G-600 ritmini GW-8 icin donusturme yardim

Merhaba arkadaslar daha once bir konu acmistim bu demodaki g600 ritmi elinde olan varmi diye ben o ritmi buldum sitedede paylasacam diger konuda kapatilabilir... Ama bu ritmi gw8 yukledim adr 1 degistirdim oryantal 4 kit yaptim 1. Ve 2. Varyasyom normal ama diger varyasyonlar duzgun calmiyor. bunu nasil halledebilirim veya halledebilecek biri varsa lutfen yardim etsin ona ritmi gonderebilirim Tesekkur ederim
Bazı 600 ritimlerinde 2 davul tek kanalda kaydedilmiştir.(midi olarak) Ory kiti ayarlayınca doğru çalar hemen diğer davul değiştir emiri gelince doğru çalmaz.Ritimi midi olarak ayırıp o kanalı GW8 de ayrı kanala eklerseniz sorunuz çözülür..Veya style içinde drum değiştir komutlarını silerseniz ory davulda doğru çalmaya başlar.