Geri git   Trakya Müzik > Piyanist kaynak > Roland
Sohbet Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Roland Roland e70 e40 e86 roland e 96 Roland e 500 Roland g 600 Roland g 800 Roland g 1000 Roland em 2000 Roland va7 va76 ritim midi Roland em50 roland g70 Roland marka her türlü org için destek hattı (Roland g600 g800 midi ritim set )

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05-24 -2008   #11 (permalink)
Profil
Süper Üye
 
busamania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 06-23-2007
Şehir: istanbul
Yaş: 30
Mesajlar: 397
Teşekkür Etmiş: 35
Teşekkür Almış: 7

Sponsor
Standart

ben hammer action tuşede ısrar ediyorum arkadaşlar.çalmak başka bir zevk.valla VA7 var bende ritmli org tuşlarına dokunasım gelmiyor Fantom X8 den sonra.sadece serbest çalışma ve pitch bend pratiği yapmak için açıyorum.Fantom X8 boylu poslu olunca pitch bende uzanmak zor oluyor.)..kurzweil mesela 5 oktav modellerinde bile hammer action tuşe kullanıyor bence süper.ama ritmli klavyesi yok.serbay kardeşim fazladan arap kiti demişin ama ben bunu istemiyorum kendi arap kitlerimi orjinal davul sample sesleriyle kendim yapabilmeliyim.bakıyorum birkaç yerde gördüm adamlar korg m3 synthesizerda davul setlerini begenmedik deyip oturup studyoda direk canlı davullar kullanıp davul setleri yapıyorlar.loop ta olsun ama mp3 çalmasın çünkü zaten korg yüzünden,sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın, at mp3 ü çalar gibi yap ne o güya müzisyensin.arkadaşlar bir işe girişiyorsa insan kendi özgün çalışmalar yapmalıdır canlı çalabilmelidir.ben md üzerine okunan bir performans yerine vasat durumda çok iyi olmasada canlı performansı dinlemeyi her zaman tercih etmişimdir.bilmem bu hususlarda sizler ne düşünüyorsunuz.md paylaşımınada şiddetle karşıyım ayrıca.md ye karşıyım ben.er kişi meydanda belli olur.sitede açılan bi topicte düğün piyasası adlı konuda anlatılanlar içler acısı arkadaşlar.insanlar emek veriyor çalışıyor didiniyor birşeyler üretmeye çalışıyor hakkıyla iş yapmaya uğraşıyor sonra 30-40 ytl gibi komik paralara bu hazır md ler yüzünden gerçekten kıymetli olan verilmiş emeklerinde gerçek degerlerini bulmasını engelliyorlar.ya birlik oolunup böyle sözde müzisyenler temizlensin yada md paylaşılmasın diyorum o yüzden.eger böyle devam edeceksede kimse şikayet edip söylenmesin boş yere.çünkü hem şikayet edip hemde söylenmek durumu kabullenmiş olmak demektir.bu sırf bu iş için değil herşeyde böyledir.o yüzden memleketin hali ortada!!!
saygılar



busamania ` Diyorki: MALUM HAYAT KISA O ZAMAN DEVAM SON SÜRAT TAKILMAYA....[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
busamania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-24 -2008   #12 (permalink)
Profil
***MüziK***
 
francesco85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyeliği: 08-29-2005
Şehir: TEK?RDA?, Saray, Turkey.
Mesajlar: 1,162
Teşekkür Etmiş: 31
Teşekkür Almış: 29

Sponsor
Standart

ROLAND için 4.000 YTL gözden çıkarılır bence.



francesco85 ` Diyorki: Büyükyoncalı ateşi!!!
francesco85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
eksiklerini, rolandın, sıralayalım



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Populer Etiketler
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.