KORGKorg pa800 , Korg pa80 , korg Pa55 tr korg Pa60 korg i s 40 Korg i s 30 korg i s 50 / korg i3 korg i4 korg ix300 ve korg türkiye piyanist destek hattı (pa80 midi pa80 ritim)Pa1X Pro / Korg Pa1X korg pa500
site deki diğer arkadaşlarımdan vede bu formda yanıtı bulunan arkadaşlarımdan ricam, arkadaşlar lütfen her olumsuzluğu siteye mal etmeyelim. kişi bir karar vermişse veya bir nahoş olay ile karşılaşmışsa hemen nedeni site olamaz. bu kadar önyargılı vede ceza kesici olmayalım lütfen. arkadaşımız farkındaysanız kendi sitesindende bahsediyor hal böyle olunca ortaya birçok neden çıkıyor, örneğin iş yoğunluğu nedeniyle fırsat bulamamak, kendi sitesine daha fazla zaman ayırmak, başka sitelerdede meşkul olmak. müzik ve müzisyen çevresinden olumlu veya olumsuz tepki almak, ailesi ile çeşitli problemler yaşamak gibi sayısız örnekler verebilirim. bu nedenle sizlerden tekrar rica ediyorum site yi yargılamayalım. madem tartışma olaylarına karşıyız o zaman polemikleri önce kendimiz yaratmayalım veya alev almasına kıvılcım olmayalım. herkes gelir gider hürdür ancak site ne sizsiz nede bensiz olmazsam olmaz diye birşey yoktur. hangi çark dişlisi değiştirilse yerine gelen yeni bir dişli vede o işlemi daha büyük bir kapasite ile yerine getirebilecek biri mutlaka vardır. sakın kimse üzerine alınmasın size biraz ağır fakat bir o kadarda anlamlı genel bir deyimle yazıma son vermek istiyorum.
mezarlıklar kendini geçilmez vede olmazsam olmaz sanan sayısız kişilerle doludur.
sonsuz sevgilerimle,
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
Verilen her yanıtıma TEŞEKKÜR butonunu kullanmanız bana olan memnuniyetinizin, kullanmamanız ise benim yanıtımı kaile almadığınızın işaretidir.