Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Youtube ,de sorun var !!!!!!k tunnel yazın googlye isterseniz buradan girin,,ben genelde buradan giriyorum,,size tavsiyem,,dns ayarlarını değiştiripte girmeyin bilgisayarınız risk altına girebiliyor,,bazı dns ayarlarının bilgisayarı çökertecek derecede büyük bir virüs olduğunu hatırlatıyım bilginize,,dns ayarlarınızı değiştirince bilgisayarınızda yavaşlama söz konusu olduğu zaman hemen bilgisayarınıza format atın ve dns ayarlarını tekrar değiştirmeyin,,
Cevap: Youtube ,de sorun var !!!!!!
k tunnel yazın googlye isterseniz buradan girin,,ben genelde buradan giriyorum,,size tavsiyem,,dns ayarlarını değiştiripte girmeyin bilgisayarınız risk altına girebiliyor,,bazı dns ayarlarının bilgisayarı çökertecek derecede büyük bir virüs olduğunu hatırlatıyım bilginize,,dns ayarlarınızı değiştirince bilgisayarınızda yavaşlama söz konusu olduğu zaman hemen bilgisayarınıza format atın ve dns ayarlarını tekrar değiştirmeyin,,