Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yilbasi nerede caliyorsunuzyil basi hikayesi arkadas beni 2009 da yil basi eylencesine cagirdi gittim lokel buyuk her sey var yimekler ickiler saat gece 11 oldu kimse gelmedi dedim kimse yok ben baska yere gitecem dedi git dedim sende eve git 10evro taksi parasi ver vermedi serefsiz neyse bende para var cigaslari topladim bindim taksiye yolda her zaman muzik yapdigim hemserime rasladim dedi git benim oraya kur gittim kimse yuzume bakmiyor herkes kagit oynuyor bitisikte alman calistiriyor dedim canli muzik yeni yil saat 11-30 dedi tamam dedi kac evro dedim 200 hemen parayi verdi cigaslari kurdum basladim calmiya sonra herkes oraya toplandi 300de bahsis aldim turk bulgar alman yunan karisik hemserim geldi neden benim oraya kurmadin diye kisdi parayi veren duduyu caldi almanlar2500 ovro kasa yapdi ilk gittim serefsiz sifir cekdi eve gittim yatti 15 yildir hic sene basini evde gecirmedim basi sozler icin trakya muzikden ozur dilerim herkese simdiden iyi yillar bu yilda muzik var her zamanki gibi yalan cinin mumu yatsiya kadar yanar
Cevap: Yilbasi nerede caliyorsunuz
yil basi hikayesi arkadas beni 2009 da yil basi eylencesine cagirdi gittim lokel buyuk her sey var yimekler ickiler saat gece 11 oldu kimse gelmedi dedim kimse yok ben baska yere gitecem dedi git dedim sende eve git 10evro taksi parasi ver vermedi serefsiz neyse bende para var cigaslari topladim bindim taksiye yolda her zaman muzik yapdigim hemserime rasladim dedi git benim oraya kur gittim kimse yuzume bakmiyor herkes kagit oynuyor bitisikte alman calistiriyor dedim canli muzik yeni yil saat 11-30 dedi tamam dedi kac evro dedim 200 hemen parayi verdi cigaslari kurdum basladim calmiya sonra herkes oraya toplandi 300de bahsis aldim turk bulgar alman yunan karisik hemserim geldi neden benim oraya kurmadin diye kisdi parayi veren duduyu caldi almanlar2500 ovro kasa yapdi ilk gittim serefsiz sifir cekdi eve gittim yatti 15 yildir hic sene basini evde gecirmedim basi sozler icin trakya muzikden ozur dilerim herkese simdiden iyi yillar bu yilda muzik var her zamanki gibi yalan cinin mumu yatsiya kadar yanar