Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: (YENİ) Psr a2000 Demo (YENİ)yamaha or 700 aldım 2 yıl kullandım ancak bir başka marka klavye aldım markasını söylemiyeyim müziğin nasıl yapıldığını müziğin ne olduğunu klavyenin ne olduğunu kalitenin ne olduğunu öğrendim birdaha yamaha mı töğbe alan arkadaşlara hayırlı olsun tercih kendilerinin çünki müzisyene hizmet eden yok tamamiyle dolar hesabı yapan ticari anlayışın var olduğu bir sektör satana kadar her şey mükemmel sattıktan sonra her şey bitiyor a 2000 yeni çıkmış bir alet yorum yapmıyacağım artık yamahanın neler yaptığı belli ne olduğuda çok profosyonele hitap edeceğini sanmıyorum hayırlı olsuuuuun
Cevap: (YENİ) Psr a2000 Demo (YENİ)
yamaha or 700 aldım 2 yıl kullandım ancak bir başka marka klavye aldım markasını söylemiyeyim müziğin nasıl yapıldığını müziğin ne olduğunu klavyenin ne olduğunu kalitenin ne olduğunu öğrendim birdaha yamaha mı töğbe alan arkadaşlara hayırlı olsun tercih kendilerinin çünki müzisyene hizmet eden yok tamamiyle dolar hesabı yapan ticari anlayışın var olduğu bir sektör satana kadar her şey mükemmel sattıktan sonra her şey bitiyor a 2000 yeni çıkmış bir alet yorum yapmıyacağım artık yamahanın neler yaptığı belli ne olduğuda çok profosyonele hitap edeceğini sanmıyorum hayırlı olsuuuuun