Yaşadıklarımız

İyiki Doğdunuz :)

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Merhaba arkadaşlar bu başlık altında başımızdan geçen (sadece müzikle ilgili değil her türlü)bizi üzen güldüren,şaşırtan,korkutan yaşama dair olaylardan paylaşılabilecek türden olanları yazalım.Ne dersiniz?

Geçen ay Rize merkeze gittim bir tahlil için bilmem ne görüntüleme merkezi.O sokak senin bu cadde benim gözüm tabelalarda,yoruldum usandım.durup bir sigara içerken oracıktaki gözlükçüye sorayım dedim.Adam koluma girip iki adım attı elini tam yukarıya doğru gösterdi.Meğer tam altında durmuşum terledim utandım bastım kahkahayı eleman da güldü halime(ama 2.katta ve tabelalarını karşıdan görünmeyecek şekilde asmışlar):):D:mad::confused:

Cevap: Yaşadıklarımız

Bende doktora gittim saçımın bir bölümünde dökülme var saçımın bi bölümü kel bi sabah kaltlığımda yatakta bi avuç saç var ilk aile hekimine gittim çok tecrübeliyimiş maşşallah kafana bişey takma geçer dedi 2.kez de hastaneye gittîm depresyon dedi oda kafana şapkadan başka bişey takma dedi gülermisin ağlarmısın not.bu hastalığa halk dilinde saçkıran deniyormuş

bende doktora gittim saçımın bir bölümünde dökülme var saçımın bi bölümü kel bi sabah kaltlığımda yatakta bi avuç saç var ilk aile hekimine gittim çok tecrübeliyimiş maşşallah kafana bişey takma geçer dedi 2.kez de hastaneye gittîm depresyon dedi oda kafana şapkadan başka bişey takma dedi gülermisin ağlarmısın not.bu hastalığa halk dilinde saçkıran deniyormuş

benimde sakalımda oldu arkadaşım, aynen stresten, en etkili tedavisi bir diş sarımsağı böl kel bölgeye aşındırana kadar sıvazla, ben bir kere yaptım ikinciye gerek kalmadı anında kıl çıktı...

Iyide doktor krem verdi bitane iğne ve depresyon hapı verdi hocam saçımım yarım avuç kadar bölümü resmen kabak

Ben 21 yaşımdayım. Geçen sene arkadaşlarla mahallede oturuyoduk. Bi arkadaşımızın oturduğu mahalle biraz uzaktı bisikletle 10 15 dakkalık yol. Biz 4 kişiydik İkiye ayrıldık. :) Bunlar yürüyerek gittiler mahalleye Bende diğer arkadaşımla bisikletle gidicektim. Ama onlar kestirmeden gitti Biz çarşıyı dolanarak gittik :D Yarım saat beklediler bizi. Nerdeyse birbirimze giricektik. :D Gençlik güzel şey yaa :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri