Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: yardim emo setMunzurcan kardeşim bende senin yazdıklarına kısmen değil tamamen katılıyorum... emo nun ritim saund larının temzligine ve saund kalitesine asla bir şey demiyorum...en kaliteli saund emo da ve cogu set yapanlarda emo tabanlı yapıyorlar... ama.... aması iste emo güncelleme yapmıyor..güncelleme diye cocuk kandırır gibi hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp millete sunuyor...güzel bir 2/4 yok.... yenilikte yok... yok yok..işte..
Cevap: yardim emo set
Munzurcan kardeşim bende senin yazdıklarına kısmen değil tamamen katılıyorum... emo nun ritim saund larının temzligine ve saund kalitesine asla bir şey demiyorum...en kaliteli saund emo da ve cogu set yapanlarda emo tabanlı yapıyorlar... ama.... aması iste emo güncelleme yapmıyor..güncelleme diye cocuk kandırır gibi hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp millete sunuyor...güzel bir 2/4 yok.... yenilikte yok... yok yok..işte..