Konuya cevap cer

Cevap: yardim emo set

Emo usbi emodan alanlar delikanlıca çıksın desinki emo bize her ay update sözü verdimi ?

Ferit efendi sen ne biliyorsun emonun vergi ödemediğini ?

---ama mantıklı düşünürsek demek ki emo yada paralı set yapanlar bizlerin ihtiyacını bu zamana kadar tam olarak karşılayamamış ki , kendi setimizi kendimiz netten yardımlaşarak isteklerimize göre yapma ihtiyacı duymuşuz..bizler bunun uğraşındayız.... 

Peki kimin seti ile set yapıyorsunuz ferit bey ???? bakın üste ne demişsiniz set yapanlar  ihtiyacımızı karşılamadı.

---emoile  1 tane düğün bile zevk alarak çalamadım...tekrar söylüyorum..hiç 1 tane de güzel akıcı 2/4 ritmi yok...

Hani demişsin ya bir yerde o kadar biliyorsan kendin yap arkadaş diye bende şimdi sana bu cevabı veriyorum kendin yap .

Verdiğin cevapların hiç biri mantıklı değil

--peki emo nun sesleri pek mi güzel...bir tane normalde calacak güzel elektro sesi yok....aynen ve aynen orgun ustundeki gitar sesleri gibi cıkıyor..hele hele 4 tellisi cok berbat....düğünde çalabilecek keskin bir sesde yoktu...bende baska set den macunli diye bir ses eklemiştim...onunla düğünleri çalıp bitiriyordum..

Bu son yazınıda kendi açına kendi fikrin olarak sakla emodaki bağlamalar kemanlar hangi usbide hangi sette var bak bu benim fikrim senin gibi genel konuşmuyorum istersen 50 yıllık muzisyen ol neysen osun. saygılar sunarım.

Geri