Konuya cevap cer

Cevap: yardim emo set

---kardeşim ben emoexb u X1 de emo usb yide PA800 de kullandım.... ilk başlarda piyasada beleş setler yokken emo alınırdı.... ama şimdi kesinlikle ne emo nede başka paralı set kesinlikle alınmaz... hele hele şu sitemizdeki göktuğ set bu halini almışken kesinlikle paralı set alınmaz.... 

---ve emo nunda güncelleme falan da yaptığı da yok tu ki ... cucuby arkadaş emo en son geçen ramazanda güncelleme yapmıştı diyor... ve o yapılanlarda güncelleme degildiki o yapılanlar...aynı yemeği ısıtıp ısıtıp milletin önüne koymaktan başka bir şey değildi....

---2 tane CMX gibi başka arkadaşların yazdığı vahde ritimle güncelleme olmazki kardeşim... 1 tane yeni yazılan ses yok..1 tane yeni yazılan 2/4 ritmi yok...1 tane yeni yazılan halay ritmi yok... ve emo nun 2/4 ritimleride çok berbat...bence oyunayanların ayaklarını yürütmüyordu... ve yani samimi söylüyorum...hiç akıcılığı yok....size belki komik gelecek ama düğünü misket ritmiyle başlayıp misketle bitiriyordum... emo nede olsa doydu..adam satacagını sattı ve cebine attı..neden güncellesin ki güncelleme uğraş ister..neden uğraşsınki...muzik dükkanı da açınca hiç uğraşmadı güncelleme yapmadı... varmı güzel bir güncelleme yaptı diyen..varsa açıkca söylesin....

Geri