Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: YAMAHA S970 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı...Merhaba.. Ben de 6 aydır S970 kullanıyorum.. Amatör ev kullanıcısıyım.. Daha önce A2000 kullanıyordum.. Sizler kadar profesyonel değilimdir.. Sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim.. A2000 ile kıyaslayacak olursam cihazın tuşesi pek de farklı değil..Ayrıca Yamaha'nın YEM uyumlu orijinal expansion packlerini paylaşmak serbest ise, yeni formatlı paketleri paylaşabilirim.. Elimde mevcut.. (ppi ve ppf uzantılı)
Cevap: YAMAHA S970 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı...
Merhaba.. Ben de 6 aydır S970 kullanıyorum.. Amatör ev kullanıcısıyım.. Daha önce A2000 kullanıyordum.. Sizler kadar profesyonel değilimdir.. Sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim.. A2000 ile kıyaslayacak olursam cihazın tuşesi pek de farklı değil..
Ayrıca Yamaha'nın YEM uyumlu orijinal expansion packlerini paylaşmak serbest ise, yeni formatlı paketleri paylaşabilirim.. Elimde mevcut.. (ppi ve ppf uzantılı)