Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR-S650 Demo - Kaliteli Kayit !!!Ben cok Memnunum... tabiki A2000 daha pratik... ama bu Org Parasina göre Inanilmaz derecede mükkemmel bir Org... Gitdikce ali§iyorum ve daha cok seviyorum bu orgu... Icinde Oriental Paketini yükledikden sonra daha bomba gibi oluyor. Üstündeki her SES ve her RITIM mükkemel... bana yetiyor, daha bütün fonksiyonlari bile deneyemedim. Effektler, Harmonyler, Acomplar, Kitler hepsi mükemmel... Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Cevap: Yamaha PSR-S650 Demo - Kaliteli Kayit !!!
Ben cok Memnunum... tabiki A2000 daha pratik... ama bu Org Parasina göre Inanilmaz derecede mükkemmel bir Org... Gitdikce ali§iyorum ve daha cok seviyorum bu orgu... Icinde Oriental Paketini yükledikden sonra daha bomba gibi oluyor. Üstündeki her SES ve her RITIM mükkemel... bana yetiyor, daha bütün fonksiyonlari bile deneyemedim. Effektler, Harmonyler, Acomplar, Kitler hepsi mükemmel... Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.