Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR S650 aldımarkadaşlar bu konunun üzerinden oldukça zaman geçmiş ama belki hala burada olan vardır.ben de klavyeye başlamak istiyorum. bütçemi çok zorlamayacak ama 2-3 ay sonra da atmak istemeyeceğim bir model bakıyorum. Yamaha PSR S650 ve Casio AT-3 arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz? Yamaha'nın Türk sesleri nasıl? Benim için kanun, ud, tambur, klarnet, saz gibi Türk enstrümanlarını güzel ve doğal sesli olarak vermesi önemli.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Cevap: Yamaha PSR S650 aldım
arkadaşlar bu konunun üzerinden oldukça zaman geçmiş ama belki hala burada olan vardır.
ben de klavyeye başlamak istiyorum. bütçemi çok zorlamayacak ama 2-3 ay sonra da atmak istemeyeceğim bir model bakıyorum. Yamaha PSR S650 ve Casio AT-3 arasında kaldım.
Hangisini önerirsiniz? Yamaha'nın Türk sesleri nasıl? Benim için kanun, ud, tambur, klarnet, saz gibi Türk enstrümanlarını güzel ve doğal sesli olarak vermesi önemli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.