Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR S650 aldımAlet fiyatına göre çok ideal. Ev kullanıcıları için çok uygun. Çalmasını bildikten sonra ve alete hakim olunursa çok rahat program yapılır. Sesler ve ritimler dolgun. Çalışma yapıldıkça daha da şekillenecek. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Alet son kullanıcıya kapalı bir yapıda olsa da zamanla bu cihaz için yapılacak setlerin ve ritimlerin artacağına inanıyorum. İlgi istiyor.
Cevap: Yamaha PSR S650 aldım
Alet fiyatına göre çok ideal. Ev kullanıcıları için çok uygun. Çalmasını bildikten sonra ve alete hakim olunursa çok rahat program yapılır. Sesler ve ritimler dolgun. Çalışma yapıldıkça daha da şekillenecek. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Alet son kullanıcıya kapalı bir yapıda olsa da zamanla bu cihaz için yapılacak setlerin ve ritimlerin artacağına inanıyorum. İlgi istiyor.