Konuya cevap cer

Cevap: !! Yamaha Psr or700tr v2 Plus Önemli !!




günün birinde yeni bir model çıkacağını hepimiz tahmin ediyorduk ama bu kadar erken bende beklemiyordum.yoksa en başta plus'a yatırım yapmazdım.

diğer bir yandan düşünecek olursanız plus şu an hala orta sınıfta 1. seçenek.

a2000 piyasaya girse bile oturması ve işe yaraması en az bir buçuk yılı alır.

eğer oturursa ve or700 gibi destek görürse.(hem ritim,ses hemde teknik anlamda).


kimse cihazını boşuna plus yaptırmadı.yaptıranlar neredeyse farklı bir enstrumana sahip oldular.belki de türkiyede tarih yazacak bir klavye olacak plus.çünkü reverse engineering methodu ile yani ters mühendislik işlemi ile müdahale görüp yeniden oluşturuldu.bu or700 serisini ayrıcalıklı yapar.

çünkü bu ülkede yapıldı ve yabancı yardımı alınmadan.siz de göreceksiniz ki 5 yıl sonra bile konuşulacak ve kullanılacak.belki 10 yıl sonra da.bilemem.

ama gerçekten çok özel bir klavye haline geldi.

dikkat edin,

şu zamana kadar kaç eleştiri gördünüz plus hakkında?

amacım sizi teselli etmek değil,çünkü herkesten fazla ben mağdur oldum bu konuda ama bir yandan da gururluyum çünkü bu alete imzamı attım ve insanlar severek çalıyor.bu proje gerçekten verimli oldu.çünkü en başta iki çok iyi niyetli arkadaşımla gerçekleştirdim.biri dr.salim diğeri batuh.ikiside çok temiz kalbli ve içlerinde en ufak art niyet taşımıyorlar.işte bu temizlik bu projeyi uğurlu yaptı.

elinizdekinin değerini bilin ve ihtiyaç olmadığı sürece bence elinizden çıkarmayın.başka bir ortasınıf klavye için asla.


Not:

Şu zamana kadar  psr a3,psr a1000,psr a300,psr or700tr,psr or700tr v2,psr or700tr v2plus ve psr a300tr v2 modellerinde benimle çalışan:


Mehhmet Doğdu,Batuhan Düvüncü,Salim Kara,Beytu,Orhan Önal,Ramazan Kaynak,Emrah Kaca(Emo),Erdal Demirbağ,Fuat ve Cevdet Kuruoba (Cevo psr a3 ritimleri).

sonsuz teşekkür ediyorum ve bundan sonraki müzik hayatlarında başarılar diliyorum.



Can Başar


Geri
Üst