Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: !! Yamaha Psr or700tr v2 Plus Önemli !!DO RE Müzik ara diyeceğim amaaa Eğer direk YAMAHA'ya ulaşabilirsen sorabilirsin çünkü or700 üretimi 1 ay önce durdu..Adamlar yeni model çıkarıyor (Arabic Bir Model)Neden eskisini üretmeye devam etsin veya siz hiç gördünüz mü or700 piyasaya çıktığında yamaha, psr a1000 üretmeye devam etti mi ?..PSR A2000 alın edin şunu yapın bunu yapın gibi bi süreklemeye kimseye niyetim yok..ki or700'e o kadar emek vermişken bile en fazla 5 kişiye gidip almalısın diye söyledim (Bunlardan ikisi zaten yakın arkadaşım)amaaa zamanı geldiğinde herkes A2000 alacak Projeler elbet devam edecek ama bu aletin zamana ihtiyacı var..
Cevap: !! Yamaha Psr or700tr v2 Plus Önemli !!
DO RE Müzik ara diyeceğim amaaa Eğer direk YAMAHA'ya ulaşabilirsen sorabilirsin çünkü or700 üretimi 1 ay önce durdu..
Adamlar yeni model çıkarıyor (Arabic Bir Model)
Neden eskisini üretmeye devam etsin veya siz hiç gördünüz mü or700 piyasaya çıktığında yamaha, psr a1000 üretmeye devam etti mi ?..
PSR A2000 alın edin şunu yapın bunu yapın gibi bi süreklemeye kimseye niyetim yok..
ki or700'e o kadar emek vermişken bile en fazla 5 kişiye gidip almalısın diye söyledim (Bunlardan ikisi zaten yakın arkadaşım)
amaaa zamanı geldiğinde herkes A2000 alacak Projeler elbet devam edecek ama bu aletin zamana ihtiyacı var..