Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Psr-A3000'e GeçtimHayirli olsuneminim pismanlik duymayacaksinhele birde emo setini aldim diyorsun görde bak orgun basindan kalkmayacaksinemrah beyin setini bende kulaniyorum verdigim son kurusuna kadar helal ediyorum emeginin karsilgini hak eden biridira3000 cok iyi bir klaviyerdir set konusunda karma setler hazirlayabilir orga yüklersin kulanim zor görünsede cogu ayarlari cabuca bulabilirsin bence dogru bir karar yapmisinekranin dokunmatik olmamasi benim acidan hicte problem degil ritim konusunda korg kadar ücretsiz ritim bulamasan bile almis oldugun emo sette her yöreye itab eden ritimler var bence o ritim konusundada bile aramana gerek kalmayacakterkaradan hayirli olsunsaygilarimla
Cevap: Yamaha Psr-A3000'e Geçtim
Hayirli olsun
eminim pismanlik duymayacaksin
hele birde emo setini aldim diyorsun görde bak orgun basindan kalkmayacaksin
emrah beyin setini bende kulaniyorum verdigim son kurusuna kadar helal ediyorum emeginin karsilgini hak eden biridir
a3000 cok iyi bir klaviyerdir set konusunda karma setler hazirlayabilir orga yüklersin kulanim zor görünsede cogu ayarlari cabuca bulabilirsin bence dogru bir karar yapmisin
ekranin dokunmatik olmamasi benim acidan hicte problem degil ritim konusunda korg kadar ücretsiz ritim bulamasan bile almis oldugun emo sette her yöreye itab eden ritimler var bence o ritim konusundada bile aramana gerek kalmayacak
terkaradan hayirli olsun
saygilarimla