Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 TanıtımYeni model üzerine açılan konu başlığındaki tüm yorumları okudum.Ben de bir süredir stüdyo ortamında kulanılabilecek uygun bir model için fiyat / performans açısından araştırma yapmaktayım.Öncelikle tüm modeller için geçerli olmak üzere; karşılıksız olarak emek harcayan kişilere teşekkür etmek istiyorum.İster set hazırlanmasında, isterse sahip oldukları bilgi ve tecrübelerini diğer insanlar ile paylaşmaları konusunda cömert davrananların hakkını nasıl ödeyebilirizki ?Son olarak şunu belirtmek istiyorum.Maalesef ülkemiz insanı genellikle çok sabırsız ve de tam aksine çok da hazırcı.Ellerimizi ara sıra taşın altına koymamız lazım.Saygılarımla,
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
Yeni model üzerine açılan konu başlığındaki tüm yorumları okudum.
Ben de bir süredir stüdyo ortamında kulanılabilecek uygun bir model için fiyat / performans açısından araştırma yapmaktayım.
Öncelikle tüm modeller için geçerli olmak üzere; karşılıksız olarak emek harcayan kişilere teşekkür etmek istiyorum.İster set hazırlanmasında, isterse sahip oldukları bilgi ve tecrübelerini diğer insanlar ile paylaşmaları konusunda cömert davrananların hakkını nasıl ödeyebilirizki ?
Son olarak şunu belirtmek istiyorum.Maalesef ülkemiz insanı genellikle çok sabırsız ve de tam aksine çok da hazırcı.Ellerimizi ara sıra taşın altına koymamız lazım.
Saygılarımla,