Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtımsakın öyle bi beklenti içine girmeyin. ben yıllardır bu sitede kimlerle diyaloğa girmedim ki. ama baktım ki sonu yok. ne bana ne de başkasına faydası var. kimseye faydası yok. sizin yaptığınız yorumların kimseye faydası olmadığı gibi zararı var. ben onu söylemeye çalıştım. bu konuda söz kullanmak istiyosanız yorum yapmak istiyosanız lütfen konu hakkında bilginiz olsun ondan sonra yorum yapın. biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus da adam sansınlar sözü çok doğru söylenmiş herhalde. ben kimsenin avukatlığınıda yapmıyom. ne salimi,n ne batuhun nede can hocamın. eğer onların emeklerine biraz saygınız varsa lütfen susun. ve bir daha bu konuda bilginiz olmadığı sürece yorum yapmayın. salimle tanışmam hiç hoş bi şekilde olmadı. ama şimdi kardeşim gibi severim hepsinide önyargılardan syrılıp bizim gibi düşünmeniz dileiğimle abicim saygı duyuyorum size...not: ayrıca sizin amele diye hitap ettiğiniz bizim en değerli abilerimiz kardeşlerimiz. siz ve sizin gibiler amele di,ye hitap ettiğiniz kişilere kurban olun. bu kafayla onların ayaklarının tozu olamassınız...
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
sakın öyle bi beklenti içine girmeyin. ben yıllardır bu sitede kimlerle diyaloğa girmedim ki. ama baktım ki sonu yok. ne bana ne de başkasına faydası var. kimseye faydası yok. sizin yaptığınız yorumların kimseye faydası olmadığı gibi zararı var. ben onu söylemeye çalıştım. bu konuda söz kullanmak istiyosanız yorum yapmak istiyosanız lütfen konu hakkında bilginiz olsun ondan sonra yorum yapın. biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus da adam sansınlar sözü çok doğru söylenmiş herhalde. ben kimsenin avukatlığınıda yapmıyom. ne salimi,n ne batuhun nede can hocamın. eğer onların emeklerine biraz saygınız varsa lütfen susun. ve bir daha bu konuda bilginiz olmadığı sürece yorum yapmayın. salimle tanışmam hiç hoş bi şekilde olmadı. ama şimdi kardeşim gibi severim hepsinide önyargılardan syrılıp bizim gibi düşünmeniz dileiğimle abicim saygı duyuyorum size...
not: ayrıca sizin amele diye hitap ettiğiniz bizim en değerli abilerimiz kardeşlerimiz. siz ve sizin gibiler amele di,ye hitap ettiğiniz kişilere kurban olun. bu kafayla onların ayaklarının tozu olamassınız...