Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtımyorumlarda çogunlukla or700 v2 ile kıyaslama var bnce yanlıs. çünkü or700 v2 diyoruz yani işlenmiş bir alet ! or700 ün işlenmemiş haline ile kıyaslayın isterseniz. şu bir gerçekki korg yamaha roland vb. aletler olsun işlenmeden türkiyede hiç kimse istemez ve begenmez. ve şuanda en çok korg tutuluyor ( yani benim görüşüm ) ama şuanda korg pa3x i bile işlemediginiz zaman alet bize hitap etmiyor. a2000 ü batı sesleri,sound ve özellikleri ile degerlendirir ve kıyaslarsanız daha iyi olur.aksine hep tartısma çıkacak. illaki yamaha kullanıcıya açık alet çıkaracak. ticaret bu yavas yavas özellikler sunacak ki para kazansın kullanıcıya çok özellikle acık bir alet bırakırsa yamaha ne kazanacak ? korgda bir zamanlar kullanıcıya açık bir alet sunmuyordu ama pa80 ile bombayı patlattı ve şimdi korgpa3x lerde. yamahada yavaş yavaş açılıyor buna şükür edin.bir zamanların en kral orgu roland şimdi tutulmuyor neden çünkü kimse üzerinde proje yapmıyor veya yapmak isteyen var roland izin vermiyor.
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
yorumlarda çogunlukla or700 v2 ile kıyaslama var bnce yanlıs. çünkü or700 v2 diyoruz yani işlenmiş bir alet ! or700 ün işlenmemiş haline ile kıyaslayın isterseniz. şu bir gerçekki korg yamaha roland vb. aletler olsun işlenmeden türkiyede hiç kimse istemez ve begenmez. ve şuanda en çok korg tutuluyor ( yani benim görüşüm ) ama şuanda korg pa3x i bile işlemediginiz zaman alet bize hitap etmiyor. a2000 ü batı sesleri,sound ve özellikleri ile degerlendirir ve kıyaslarsanız daha iyi olur.aksine hep tartısma çıkacak. illaki yamaha kullanıcıya açık alet çıkaracak. ticaret bu yavas yavas özellikler sunacak ki para kazansın kullanıcıya çok özellikle acık bir alet bırakırsa yamaha ne kazanacak ? korgda bir zamanlar kullanıcıya açık bir alet sunmuyordu ama pa80 ile bombayı patlattı ve şimdi korgpa3x lerde. yamahada yavaş yavaş açılıyor buna şükür edin.bir zamanların en kral orgu roland şimdi tutulmuyor neden çünkü kimse üzerinde proje yapmıyor veya yapmak isteyen var roland izin vermiyor.