Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Psr 9000 HK Set Okuyun..Herkes ne güzel seyler yazmis, 9000 söyle güzel böyle süper ama burada hicbir set bulunmuyor nedense? HK´nin youtube görüntüsü üzerine gittim aldim zurnalar kolay bulunurdur diye, arkadasa mesaj bile yazdim ama nafile. Simdi rafta duruyor ben ona bakiyorum o bana bakiyor, nerde bulacagiz bu cihazi oynanir sekile getirmek icin? Mesajlariniz icin pesinen tesekkürlerFuat
Cevap: Yamaha Psr 9000 HK Set Okuyun..
Herkes ne güzel seyler yazmis, 9000 söyle güzel böyle süper ama burada hicbir set bulunmuyor nedense? HK´nin youtube görüntüsü üzerine gittim aldim zurnalar kolay bulunurdur diye, arkadasa mesaj bile yazdim ama nafile. Simdi rafta duruyor ben ona bakiyorum o bana bakiyor, nerde bulacagiz bu cihazi oynanir sekile getirmek icin? Mesajlariniz icin pesinen tesekkürler
Fuat