Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Psr 9000 HK Set Okuyun..evet hakan kardeşimin yazdıklarına aynen katılıyorum..bu aleti alırken bunlara dikkat edin..eğer profosyonel müzikle ilgileniyorsanız kesinlikle tavsiye ederim bu aleti..ayrıca bir arkadaşım çok iyi deyinmiş yukarda.piyasada şuan or 700 pa 80 pa 50 gibi aletler hala daha uçuk fiyatlara satılıyor inanın bu aletler psr 9000 le kıyaslanamaz bile.fazla söze gerek yok işi bilenler psr 9000 ne kadar kaliteli bir alet olduğunu ve bu saydığım aletlerden çok daha üstün olduğunu bilirler ne hikmetse or 700 v2 aleti psr 9000 den kaliteli olmamasına rahmen 2500 tl satılıyor inanın bu paralar bence bu aletlere çok fazla.sebeb set sıkıntısı aletin ağırlığı bence aletin ağırlığı değil işlevi önemli.aleti gece gündüz sırtımızda taşıyacak değiliz ben psr 9000 5 yıl kullandım ve bu aleti aldığımda bomboştu şuan elimde bir set var inanın pa 800 ze bile kafa tutar 3 adet yeni saund sample kitle saund müthiş sesler çok daha kaliteli vokal harmonisi müthiş.bence bu uçuk paralara bu aletleri alıcanıza psr 9000 KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kullanımı son derece pratik sahne için profosyonel müzik için hala çok güzel alet.saygılarımla
Cevap: Yamaha Psr 9000 HK Set Okuyun..
evet hakan kardeşimin yazdıklarına aynen katılıyorum..bu aleti alırken bunlara dikkat edin..eğer profosyonel müzikle ilgileniyorsanız kesinlikle tavsiye ederim bu aleti..ayrıca bir arkadaşım çok iyi deyinmiş yukarda.piyasada şuan or 700 pa 80 pa 50 gibi aletler hala daha uçuk fiyatlara satılıyor inanın bu aletler psr 9000 le kıyaslanamaz bile.fazla söze gerek yok işi bilenler psr 9000 ne kadar kaliteli bir alet olduğunu ve bu saydığım aletlerden çok daha üstün olduğunu bilirler ne hikmetse or 700 v2 aleti psr 9000 den kaliteli olmamasına rahmen 2500 tl satılıyor inanın bu paralar bence bu aletlere çok fazla.sebeb set sıkıntısı aletin ağırlığı
bence aletin ağırlığı değil işlevi önemli.aleti gece gündüz sırtımızda taşıyacak değiliz ben psr 9000 5 yıl kullandım ve bu aleti aldığımda bomboştu şuan elimde bir set var inanın pa 800 ze bile kafa tutar 3 adet yeni saund sample kitle saund müthiş sesler çok daha kaliteli vokal harmonisi müthiş.bence bu uçuk paralara bu aletleri alıcanıza psr 9000 KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kullanımı son derece pratik sahne için profosyonel müzik için hala çok güzel alet.saygılarımla