Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Or700 Bilgisayarda Ritim Yazma ?sagol salim abi o konuyu okudum. ama bu konuyu çoktan açmıştım karışık geldi zor ama mantıklı sanırım ritim yazarken midi kablosu baglı oldugundan dolayı or700 ün kitleri ile yazabiliyoruz yani bilgisayardan komutu veriyor o anda klavyeden kitlere elle vuruyormus gibi ses çıkıyor. o konuda ki videoları yeniden izleyecem tam anlayana kadar. yalnız kafama bir soru takıldı cubase için script paylaşmıssın cubasenin hangi kısmından o sciptleri yükleyebiliriz. ben midi device managerden denedim xml olarak istiyor all type yaptım txt gösterdim ama listede herhangi birşey çıkmadı hatada vermedi.
Cevap: Yamaha Or700 Bilgisayarda Ritim Yazma ?
sagol salim abi o konuyu okudum. ama bu konuyu çoktan açmıştım karışık geldi zor ama mantıklı sanırım ritim yazarken midi kablosu baglı oldugundan dolayı or700 ün kitleri ile yazabiliyoruz yani bilgisayardan komutu veriyor o anda klavyeden kitlere elle vuruyormus gibi ses çıkıyor. o konuda ki videoları yeniden izleyecem tam anlayana kadar. yalnız kafama bir soru takıldı cubase için script paylaşmıssın cubasenin hangi kısmından o sciptleri yükleyebiliriz. ben midi device managerden denedim xml olarak istiyor all type yaptım txt gösterdim ama listede herhangi birşey çıkmadı hatada vermedi.