Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Arkadaşlar Korg Ketron Roland Varken Bilgisayarda Fl Studio Ritim yazıp Midiye eviriyordum emc workstation xt programında Mididen Klavyenin Formatına Çevirebiliyordum. Or700 İçin Bunu Emc Workstation Xt Programında Yapamıyorum. Yamaha Olarak PSR9000 var Buda Sff Uzantısı.Or700 Sty Olarak Formatı Emc Studio or700 için ek paket veya başka bir program varmı çevirebilecegim kısacası bilgisayarda ritim yazmak istiyorum başka bir yolu var mı ?
Arkadaşlar Korg Ketron Roland Varken Bilgisayarda Fl Studio Ritim yazıp Midiye eviriyordum emc workstation xt programında Mididen Klavyenin Formatına Çevirebiliyordum. Or700 İçin Bunu Emc Workstation Xt Programında Yapamıyorum. Yamaha Olarak PSR9000 var Buda Sff Uzantısı.
Or700 Sty Olarak Formatı Emc Studio or700 için ek paket veya başka bir program varmı çevirebilecegim kısacası bilgisayarda ritim yazmak istiyorum başka bir yolu var mı ?