Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Selam Can Dostlarım...Ben Beytu...Artık Her İş Bilgisayarda Bittiği İçin Klavyelere Pek Uğramaz Oldum...Çünki Bilgisayar Çok Daha Basit Ve Kullanışlı...Bundan Sonra Her İş Bilgisayarda Biticek Gibi Görünüyor Ve Zaten Öyle..Her Şey Güzel Sesler...İnşallah Hayırlısı Olur Yinede...Bakalım Zaman Ne Gösterecek...Kalın Sağlıcakla...Herkese Sevgiler Saygılar...Not: Kullandığım Program (( Fl Studio )) Ses Kartım Yamaha Ag06..Yamaha O1x Fireware ...Kulaklık Akg K712 Pro...Teşekkürler....Tel: 0551 057 48 93...Mail:beytullahkeskin30@gmail.com...
Selam Can Dostlarım...Ben Beytu...Artık Her İş Bilgisayarda Bittiği İçin Klavyelere Pek Uğramaz Oldum...Çünki Bilgisayar Çok Daha Basit Ve Kullanışlı...Bundan Sonra Her İş Bilgisayarda Biticek Gibi Görünüyor Ve Zaten Öyle..Her Şey Güzel Sesler...İnşallah Hayırlısı Olur Yinede...Bakalım Zaman Ne Gösterecek...Kalın Sağlıcakla...Herkese Sevgiler Saygılar...Not: Kullandığım Program (( Fl Studio )) Ses Kartım Yamaha Ag06..Yamaha O1x Fireware ...Kulaklık Akg K712 Pro...Teşekkürler....
Tel: 0551 057 48 93...Mail:beytullahkeskin30@gmail.com...