Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Or 700 v2 Plus (Can Başar"ın dikkatine)Can bey bir aletin tutmasında sizin gibi insanların rolü 1.derecede,Dr salim ve Batuhan da ritimleri ile yamahaya çok şey kattı.A1000 deki Beytu ritimlerinin kalitesini kimse inkar edemez.Bence bir alet çıkınca aletten çok o alete yapılacak çalışmalar daha önemli oluyor.Korg un başarısı bence buradan geldi.Yine de şöyle bi şey demek isterim.Her yörenin ve şehirin kendine has ritimleri var.Her ritim yazanın da kendine has stili-tavrı var.Mehmet DOĞDU ile Dr Salim in stilleri farklı.Ben Türker ritimlerini daha çok severim.Hatta Anadolu ritmi diye bir ritim vardı bir zamanlar ve bu ritim halen çok hoşuma gider.Eski tarz ritimler modern ritimlerden daha hoş geliyor.Kısacası usb özelliği olan Pax serisi bir alet alıp çeşit çeşit paketler alıp paraları buraya baymak istemiyorum.Bu sebeble or 700 ün üzerine keşke biraz daha çalışılsaydı diyorum.İnşallah a2000 den sonra çıkan atıyorum a 3000 de or700 ve a2000 datalarını desteklerse ne hoş olur.Ve inşallah a2000 in üretimi ve satışı 10 yıl devam eder.Siz ne dersiniz?
Cevap: Yamaha Or 700 v2 Plus (Can Başar"ın dikkatine)
Can bey bir aletin tutmasında sizin gibi insanların rolü 1.derecede,Dr salim ve Batuhan da ritimleri ile yamahaya çok şey kattı.A1000 deki Beytu ritimlerinin kalitesini kimse inkar edemez.Bence bir alet çıkınca aletten çok o alete yapılacak çalışmalar daha önemli oluyor.Korg un başarısı bence buradan geldi.Yine de şöyle bi şey demek isterim.Her yörenin ve şehirin kendine has ritimleri var.Her ritim yazanın da kendine has stili-tavrı var.Mehmet DOĞDU ile Dr Salim in stilleri farklı.Ben Türker ritimlerini daha çok severim.Hatta Anadolu ritmi diye bir ritim vardı bir zamanlar ve bu ritim halen çok hoşuma gider.Eski tarz ritimler modern ritimlerden daha hoş geliyor.Kısacası usb özelliği olan Pax serisi bir alet alıp çeşit çeşit paketler alıp paraları buraya baymak istemiyorum.Bu sebeble or 700 ün üzerine keşke biraz daha çalışılsaydı diyorum.İnşallah a2000 den sonra çıkan atıyorum a 3000 de or700 ve a2000 datalarını desteklerse ne hoş olur.Ve inşallah a2000 in üretimi ve satışı 10 yıl devam eder.Siz ne dersiniz?