Konuya cevap cer

Cevap: Yamaha Or 700 v2 Plus (Can Başar"ın dikkatine)

Çok şey yazmak isterdim ama kısaca özetleyeceğim.

Yamaha,Korg,Ketron,Roland için faydalı ürünler geliştirdim hatta ve hatta bir çoğunu bilmiyorsunuz.

Bütün bunları ancak ya üretici iznyle ya da distribütör firma izniyle yaptım.Şu an verilen

görev neyse onun üstünde çalışıyorum ve sözleşmemdeki maddelere aykırı davranamam.

Eğer OR700 için görev verirlerse yaparım ama neden versinler ki?

Daha iyi bir alet çıkardılar ve ben Plus çalışmamı tamamen aslına uygun bir biçimde

içine yerleştirdim.Bütün Bank MSB,LSB ve Program numaraları bile aynı.Yeniden hiç bir ön hazırlık zorunluluğu yok.Bütün OR700 v2 ve Plus Datalarını kusursuz kullanabilmenize izin veriyor.

Hatta  OR700 satıp A2000Plus alanlar Plus seslerinin daha da dinamik olduğunu söylüyorlar.

Bunu en son Dr. Salim bile söyledi.Bu işlerin sonu yok o yüzden bir yerde bırakmak gerekir.

Şimdi eğer V3 yapsak V4 sorulur.Bence Plus kendi kategorisinde iyi hizmet ediyor ve öyle de kalmalı.Gerisi artık yetenekli müzisyenlere kalmış umarım sizin de yapacağınız çalışmalar bu aletin çıtasını bir nebze daha yükseltir ve herkes faydalanır.Dikkat edin Yamaha piyasası artık oturdu ve fırsatçılar eskisi gibi aletin fiyatını düşüremiyorlar.

OR700 v2 Plus'ı ben de severek çalıyorum ve bıkmıyorum.

saygılarımla:

Can Başar

Geri