Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha HS50 mi? Behringer MS40 mı?frden slmlar usdat bende gecenlerde hoparlorleri degisdim muzik mazasindaki arkadas franzis kesinlikle behringere bulasma dedi valla artik neydi bildigi bilmiyom bende gittim yamaha dxr 12 1100 watt aldim mixsde zaten yamaha mg32 orgda yamaha senin anlican hepsini yamaha yapdim vede oyle ayni marka olmasi cok iyi dediler muzik mazasindakiler bakalim hayirlis bence sende yamaha al enazindan kalite farki var
Cevap: Yamaha HS50 mi? Behringer MS40 mı?
frden slmlar usdat bende gecenlerde hoparlorleri degisdim muzik mazasindaki arkadas franzis kesinlikle behringere bulasma dedi valla artik neydi bildigi bilmiyom bende gittim yamaha dxr 12 1100 watt aldim mixsde zaten yamaha mg32 orgda yamaha senin anlican hepsini yamaha yapdim vede oyle ayni marka olmasi cok iyi dediler muzik mazasindakiler bakalim hayirlis bence sende yamaha al enazindan kalite farki var