Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha A2000 v2 Plus Fabrikasyon Reset hakkında yardim ?srkn76 hocam, teşekkürler şimdi anladım. Reset atma niyetim, ritimlerdeki varsayilan sesler benden önceki kullanicinin zevkine göre degistirilmis, akorlar kisilmis, bazi sesler ritimlerden çok yüksek, bazilari cok düşük. Malum donanimsal sürgü olmadigindan cok hizli prariklik yok ritim-ses-acc denge ayarlari icin. (kurcaladigim kadariyla dün) Chipli ritimler altindaki sesler de degistirilmis gibi anliyorum, reverbsiz cok metalik sert sesler geliyor. Ufak tefek kendi kulak zevkime göre ince ayarlar gerek diye düşünüyorum. Bunun için reset atip, bati/türk tüm fabrikasyon ayarlarina cevirmek mantiksiz mi olur sizce? Birseyi bilerek yapmak istiyorum, dün klavyeyi satin aldim, şimdi okuya okuya sora sora siz dostlardan ve forumdan öğrenmeye çalışıyorum Set ritim wave pad reg vs.. farkli seyler de gördüm ama zamanla öğrenirim umarim onlarida.
Cevap: Yamaha A2000 v2 Plus Fabrikasyon Reset hakkında yardim ?
srkn76 hocam, teşekkürler şimdi anladım. Reset atma niyetim, ritimlerdeki varsayilan sesler benden önceki kullanicinin zevkine göre degistirilmis, akorlar kisilmis, bazi sesler ritimlerden çok yüksek, bazilari cok düşük. Malum donanimsal sürgü olmadigindan cok hizli prariklik yok ritim-ses-acc denge ayarlari icin. (kurcaladigim kadariyla dün) Chipli ritimler altindaki sesler de degistirilmis gibi anliyorum, reverbsiz cok metalik sert sesler geliyor. Ufak tefek kendi kulak zevkime göre ince ayarlar gerek diye düşünüyorum. Bunun için reset atip, bati/türk tüm fabrikasyon ayarlarina cevirmek mantiksiz mi olur sizce? Birseyi bilerek yapmak istiyorum, dün klavyeyi satin aldim, şimdi okuya okuya sora sora siz dostlardan ve forumdan öğrenmeye çalışıyorum Set ritim wave pad reg vs.. farkli seyler de gördüm ama zamanla öğrenirim umarim onlarida.