Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha A2000 v2 Plus Fabrikasyon Reset hakkında yardim ?Teşekkürler. Pek detaylı tecrübeye sahip olmadığım için anlamaya çalışıyorum söylediklerinizi. O halde hiç birşey yapmadan önce varsa FULL BACKUP alayım herşeyiyle birlikte. pa55 tr için öyle yapıyordum, tüm konfigürasyon sesler (sonradan editlenmis 3 kanal performans sesler) kitler general vb. ayarlari yedeklerdi. Set yükleme işi gibi. Yamaha A2000 e cok okuyup sormak lazim alismak icin saniyorum Full Backup olayi var mıdır? Yapmam gerekiyor mu varsa da.. Sanırım aldigim kisi 4 5 adet expansion bölümündeki USER bölüme ritim yüklemiş.
Cevap: Yamaha A2000 v2 Plus Fabrikasyon Reset hakkında yardim ?
Teşekkürler. Pek detaylı tecrübeye sahip olmadığım için anlamaya çalışıyorum söylediklerinizi. O halde hiç birşey yapmadan önce varsa FULL BACKUP alayım herşeyiyle birlikte. pa55 tr için öyle yapıyordum, tüm konfigürasyon sesler (sonradan editlenmis 3 kanal performans sesler) kitler general vb. ayarlari yedeklerdi. Set yükleme işi gibi. Yamaha A2000 e cok okuyup sormak lazim alismak icin saniyorum
Full Backup olayi var mıdır? Yapmam gerekiyor mu varsa da.. Sanırım aldigim kisi 4 5 adet expansion bölümündeki USER bölüme ritim yüklemiş.