Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: YAMAHA A-2000 ve EMO usb aldım bugünemo usb yi 400 liraya aldım ve bu arada çok güvendiğim bir arkadaş dün istanbulda cüneyt ertaç ın çalıştığı demo pa600qt yi inceledi onun görüşleri kararımda etkili oldu birde ben garantici bir insanım bu alette kocaman dokunmatik ekran var bir gittimi org gitti demektir malzeme kalitesi ortada o kadar para verip kendimi riske atamam pa600 ün şekli meydanda görünen köy klavuz istemez hint fakiri gibi görüntü var sonra bu alete yükleyeceğiniz ne samplesi varsa bence emonun a2000 usb sinden kaliteli olacağını sanmıyorum.
Cevap: YAMAHA A-2000 ve EMO usb aldım bugün
emo usb yi 400 liraya aldım ve bu arada çok güvendiğim bir arkadaş dün istanbulda cüneyt ertaç ın çalıştığı demo pa600qt yi inceledi onun görüşleri kararımda etkili oldu birde ben garantici bir insanım bu alette kocaman dokunmatik ekran var bir gittimi org gitti demektir malzeme kalitesi ortada o kadar para verip kendimi riske atamam pa600 ün şekli meydanda görünen köy klavuz istemez hint fakiri gibi görüntü var sonra bu alete yükleyeceğiniz ne samplesi varsa bence emonun a2000 usb sinden kaliteli olacağını sanmıyorum.