Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Arkadaslar Windos Vista yada 7 icin ücretsiz repertuar defteri nasil bulabilirim? elinde olan varsa paylasabilirmi acil lütfen...Arkadaslar cok tskler sorunu hallettim..Xp de kullandigim programi windows 7 yada Vistaya kurmaya kalktigimda hata veriyordu hatayi cözdüm. program üstüne sag tikladigimda acilan listeden yönetici uygulamasini sectigimde program otomatik olarak normale döndü.
Arkadaslar Windos Vista yada 7 icin ücretsiz repertuar defteri nasil bulabilirim? elinde olan varsa paylasabilirmi acil lütfen...
Arkadaslar cok tskler sorunu hallettim..Xp de kullandigim programi windows 7 yada Vistaya kurmaya kalktigimda hata veriyordu hatayi cözdüm. program üstüne sag tikladigimda acilan listeden yönetici uygulamasini sectigimde program otomatik olarak normale döndü.