Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Üstadlar acil 9/4 lük ritm lazım.Ben bir tane 9-4 lük ritim,style, hazirladim ve (A introsunda) "Musa Eroglunun"{yolun sonu görünmüyor] parca var. } Parcayi iyi dinledigin zaman arada 4 defa fln' ritim gümlemesi bo$lugu olacak. }Bu demektirki 9-4 /9-2 Agir zeybeklerde "Sazciya" ritim takviyesi yapmasi icin yoldur. Hemen sazci bo$lugu cift mizrak atarak veya i$leme yaparaktan bo$lugu kapatir.!Kulagin cok iyi olmasi lazim yoksa ritimden cikarsin.Genelde Zebekler SAZ la calinir. Orgla olmaz!Artik Diger "9-2 9-4 9-16" yeni ritimleride {Dr Salim} Arkada$imiz Hazirlar.
Cevap: Üstadlar acil 9/4 lük ritm lazım.
Ben bir tane 9-4 lük ritim,style, hazirladim ve (A introsunda) "Musa Eroglunun"{yolun sonu görünmüyor] parca var. } Parcayi iyi dinledigin zaman arada 4 defa fln' ritim gümlemesi bo$lugu olacak. }Bu demektirki 9-4 /9-2 Agir zeybeklerde "Sazciya" ritim takviyesi yapmasi icin yoldur. Hemen sazci bo$lugu cift mizrak atarak veya i$leme yaparaktan bo$lugu kapatir.
!Kulagin cok iyi olmasi lazim yoksa ritimden cikarsin.
Genelde Zebekler SAZ la calinir. Orgla olmaz!
Artik Diger "9-2 9-4 9-16" yeni ritimleride {Dr Salim} Arkada$imiz Hazirlar.