tyros2 baglama demo

İyiki Doğdunuz :)

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar murat incelin tyros 2 icin hazirladigi kuru baglama demosunu dinletmek isidyorum iyi dinlemeler [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lEafJ6kpi6g]YAMAHA TYROS2 BAĞLAMA DEMO MURAT İNCEL - YouTube[/ame]

Cevap: tyros2 baglama demo

murat incelin ellerine saglik dinledikce anadoluyu karis karis gezdiriyor,tesekkurler burhan

evet sagol amet abi adam isi biliyor anadoluyu geziyoruzda seni bulamiyoruz nerdeysen kayiplari oynuyorsun gene

GAYSERILI DAMARIMA COK BASIYON TYROOS 2 ALDIRICAN ENSONUNDA;-) AMA SENİN MERCEDESIN VITESİ HOŞUMA GİTMİYO TAKVİYEDE KOYMUŞLAR ÇİFT VİTES KAZA YAPARIZ. (vites yani picbend);-)

GAYSERILI DAMARIMA COK BASIYON TYROOS 2 ALDIRICAN ENSONUNDA;-) AMA SENİN MERCEDESIN VITESİ HOŞUMA GİTMİYO TAKVİYEDE KOYMUŞLAR ÇİFT VİTES KAZA YAPARIZ. (vites yani picbend);-)
heheh valla amet kokur abimizde aldirdim damarina basdik ama gercek bambaska bir olay tyros serisi picth bend valla hic sorun degil sen kulakdan duymaya bakma sole bak dunyadaki org serilerine sade korg ve roland disinda mandal varmi okadar sikinti olsa tekerlek picth bend dunya devi yamaha bunu hesap edemiycek kadar kucukmu dusunuyor dunyanin en iyi markasini cikarmayi biliyorda bunumu dusunemiyor sen onlara takilma alma niyetin varsa al elimden geldigince yardimci olurum bilgim dahilinde set de dahilinde hehehehe

burhan abi ben tekerlek vites kullanamiyom alismisim otamatige alirsam mercedes otamatik yaptircam sonra bas gaza hehehe gayseri guzelmis yeni geldim daha pastirma da eyiymis ha ama sonrasi kotu oluyo hehehe simdi urfaya gidiyom layoness sagolsun

vvaaalla teklif var israr non pastirma iyidirde cok yediysen belki ondan rahatsiz olmusundur kayseri guzeldir ya urfayida gezdim kucuk ama cok iyi bir yer sana iyi seyahatler

vvaaalla teklif var israr non pastirma iyidirde cok yediysen belki ondan rahatsiz olmusundur kayseri guzeldir ya urfayida gezdim kucuk ama cok iyi bir yer sana iyi seyahatler

sagolasin hocam hele bitanede slow demo yap dinleyek

gecenlerde bi tane atmisdim dinledinmi ol deseydin turku bazinda

yamaha tyros almamdaki sebeblerden birincsi assagidaki video

tyros2 , 4telli - YouTube

diger sebeplerde murat incel'in demolariydi guzel demolari var.tesekkurler burhan abi