Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: TYROS 4-emo-klarnet-sampleKlarnet sample'larıyla epey haşır neşir olmuş biri olarak bugün için gerçek abanoz klarnet sesine en yakın ton CE usb klarnette var. Kim ne derse desin. Ben T3 kullandım. Bir kaç güne kadar da T4 alıcam. Orgun üzerindeki klarnet sesleri orjinal batı klarnet sample'larıdır.Hüsnünün abanoz klarnet tadını vermez.. Dileyen onunla mutlu olur dileyen bununla.Bu arada Ferdesu, paylaşım için teşekkürler.. Bu aletler açık alet oldukları için, içeriği tamamen kullananın kendi müzik zevkine göre düzenlenebiliyor. Paylaşıma devam..Saygılar
Cevap: TYROS 4-emo-klarnet-sample
Klarnet sample'larıyla epey haşır neşir olmuş biri olarak bugün için gerçek abanoz klarnet sesine en yakın ton CE usb klarnette var. Kim ne derse desin. Ben T3 kullandım. Bir kaç güne kadar da T4 alıcam. Orgun üzerindeki klarnet sesleri orjinal batı klarnet sample'larıdır.
Hüsnünün abanoz klarnet tadını vermez.. Dileyen onunla mutlu olur dileyen bununla.
Bu arada Ferdesu, paylaşım için teşekkürler.. Bu aletler açık alet oldukları için, içeriği tamamen kullananın kendi müzik zevkine göre düzenlenebiliyor. Paylaşıma devam..
Saygılar