Tyros 4 den Tyros 2 ye convert

nadir1999

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or v2 yamaha tyros 4
Alın buyrun

Ekli dosyalar

• Converter (2).rar
    351.1 KB · Görünümler: 1,112
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Tyros 4 den Tyros 2 ye convert

sagolll kardeşim

kardeş nasıl çalışıyor bu program ben yapamadım iki yer açılıyor oraya komplemi seti atıyoruz yoksa tek tekmi ses yada ritimleri

seslerin olduğu klasörü üste,kayıt edeceğin yeri alta yazacaksın.

Abi daha üstad değiliz ya :D

awave 10.6 aynı işi görmüyomu.paylaşım için teşekkürler.

bu iyi bir program tyros 2 olanlarda olması gerekir.piyasada tyros 3 için yazılmış setler var bunlar tyros 2 ye convert edilebilir.

abi seni bulmuşken soruyum.bendeki uvn ve uvd dosyalarını(tyros3 için)tvd ve tvn e awave ile çeviriyorum yani uvn yi farklı kaydedip tvn e çeviriyorum bunun dışında farklı bi işlem yapıyormuyuz sesin frekenslarını yada parametrelerini felan değiştirmeye gerek varmıdır.

abi seni bulmuşken soruyum.bendeki uvn ve uvd dosyalarını(tyros3 için)tvd ve tvn e awave ile çeviriyorum yani uvn yi farklı kaydedip tvn e çeviriyorum bunun dışında farklı bi işlem yapıyormuyuz sesin frekenslarını yada parametrelerini felan değiştirmeye gerek varmıdır.

sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta sadece format değişiyor.yukarıdaki programı mutlaka indir.piyasada tyrıs 2 setlerinden daha fazla tyros 3 setleri var.bunları convert et kullan.eminim yeteri kadar ritm sesin olacak elinde.

Bu alana bir cevap yazın...