Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: tyros 2 aldım yardımvalla convert olayini bilemicem cunki ihtiyac duymadim simdiyekadar ama bilen arkadaslar illaki vardir set konusuna gelince bendeki setler zaten piyasada olan emo murat incel ve salimin or700 setleri bide kendiyapdiklarim onlarida zaten paylasiyorum ama illada gonder diuyosan sorun degil yollarim yardim konusunda elimden geleni daha oncede yapdim yinede yaparim alet okadar zor degil aslinda tanidikca farkina varcaksin herangi birsey olursa yaz cvp veririm insallah
Cevap: tyros 2 aldım yardım
valla convert olayini bilemicem cunki ihtiyac duymadim simdiyekadar ama bilen arkadaslar illaki vardir set konusuna gelince bendeki setler zaten piyasada olan emo murat incel ve salimin or700 setleri bide kendiyapdiklarim onlarida zaten paylasiyorum ama illada gonder diuyosan sorun degil yollarim yardim konusunda elimden geleni daha oncede yapdim yinede yaparim alet okadar zor degil aslinda tanidikca farkina varcaksin herangi birsey olursa yaz cvp veririm insallah