Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tsm ve thm için org tercihiBen yamaha or700 tr v2 kullanmıştım. Bahsettiğiniz özellikler on da şöyle vardı. Rtimleri atadığıız tuşlar var. O tuşlara ritimleri öncede atıyorsunuz. Sonra her biri için metronom değerlerini kaydediyorsunuz. Ritimler arası geçiş için tuşa basmanız yeterli. Ancak Canlı müzikte bu ritim geçişlerinin sorun yaratmaması için pratik olmak lazım.Or700tr v2 yi incelemenizi tavsiye ederimi. Ben THM konserlerinde kullandım. Ritim ve alt yapı desteğini sağladım. Çok değişken olmayan sadece iki ritim değişmeli parçalarda hiç sorun yaşamadım. A2000 tr ler de de aynı özellikler mevcut. Yamaha a200 ler biraz daha iyidir.Ancak bu parçalardaki ritim geçişlerini parça içerisinde tam olarak kusursuz yapmak oldukça zordur. Hiç bir elektronik alet canlı ritmin tadını ve performansını vermiyor. Şu an canlı ritm kullanıyoruz.
Cevap: Tsm ve thm için org tercihi
Ben yamaha or700 tr v2 kullanmıştım. Bahsettiğiniz özellikler on da şöyle vardı. Rtimleri atadığıız tuşlar var. O tuşlara ritimleri öncede atıyorsunuz. Sonra her biri için metronom değerlerini kaydediyorsunuz. Ritimler arası geçiş için tuşa basmanız yeterli. Ancak Canlı müzikte bu ritim geçişlerinin sorun yaratmaması için pratik olmak lazım.
Or700tr v2 yi incelemenizi tavsiye ederimi. Ben THM konserlerinde kullandım. Ritim ve alt yapı desteğini sağladım. Çok değişken olmayan sadece iki ritim değişmeli parçalarda hiç sorun yaşamadım. A2000 tr ler de de aynı özellikler mevcut. Yamaha a200 ler biraz daha iyidir.
Ancak bu parçalardaki ritim geçişlerini parça içerisinde tam olarak kusursuz yapmak oldukça zordur. Hiç bir elektronik alet canlı ritmin tadını ve performansını vermiyor. Şu an canlı ritm kullanıyoruz.